1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Håndtering av julestresset: Øk kontaktsenterets produktivitet

Fra bloggen

Håndtering av julestresset: Øk kontaktsenterets produktivitet

Høytiden er en tid for glede og feiring, men for kundeserviceteamene er det også en tid med økt stress og etterspørsel. Med en omfattende kontaktsenterløsning som omfatter personaladministrasjon og selvbetjeningsfunksjoner, kan du imidlertid sørge for at kontaktsenteret er godt forberedt på å håndtere julestresset og levere gode kundeopplevelser.

Håndtering av utfordringene knyttet til forberedelsene til høytiden

Det kan være utfordrende å forberede kontaktsenteret på den hektiske høytiden. Det innebærer å sjonglere med ulike aspekter, blant annet å oppdatere nettstedet, administrere agenter som jobber eksternt og optimalisere selvbetjeningsalternativene. 

For å minimere stresset for medarbeiderne og samtidig sikre at kundene får rask service, er det viktig å investere i avanserte selvbetjeningsløsninger og et robust personalstyringssystem.

Hos Puzzel er vi opptatt av å gi kontaktsenteret ditt de mest effektive verktøyene for å mestre kravene i julesesongen.

Workforce Management: Forbered teamet ditt på høytiden

Puzzels kontaktsenterløsning gir tilgang til vår Workforce Management-plattform (WFM), et omfattende verktøy som forenkler prognoser og planlegging. Den sentraliserer viktige data og innsikt og muliggjør effektiv personalstyring som opprettholder servicekvaliteten, forbedrer medarbeidernes opplevelse og minimerer driftskostnadene.

Her kan du se hvordan bemanningsplanlegging kan forbedre kontaktsenterets ytelse i julesesongen:

Gi medarbeiderne mulighet til selvplanlegging

Gi medarbeiderne mer kontroll over timeplanene sine. Vårt Workforce Management-system gjør det mulig for agentene å legge inn tilgjengelige tider, velge foretrukne vakter, be om vaktbytte og organisere feriedagene sine – alt via en brukervennlig nettportal eller Puzzel WFM-mobilapplikasjonen. 

Sikre nøyaktige prognoser

Effektiv planlegging begynner med presise prognoser for etterspørselen. Med Puzzel WFM kan planleggerne importere historiske kontaktsenterdata som analyseres for å generere detaljerte prognoser. Disse prognosene forutsier kontaktvolum og gjennomsnittlig håndteringstid (AHT) og sikrer at bemanningen er i tråd med målene for servicenivået. Planleggerne kan finjustere prognosene etter behov for å øke nøyaktigheten.

Optimalisering av ytelsen med sanntidsoverholdelse 

Effektiv timeplanstyring er avgjørende for å opprettholde optimal kundeservice. Systemet vårt gjør det mulig å overvåke agentens aktiviteter i sanntid, noe som sikrer at tidsplanene overholdes og at eventuelle avvik løses raskt.

Bedre selvbetjening med digitalt engasjement

Hele 87 % av alle kunder begynner sin kundereise på nettet, og det er derfor viktig å tilby sømløse selvbetjeningsalternativer. Optimalisert selvbetjening sparer ikke bare tid for medarbeiderne, men gir også kundene rask service – et ekte vinn-vinn-scenario.

Puzzels Digital Engagement-verktøy muliggjør omfattende sporing og analyse av kundeinteraksjoner på nettstedet ditt. Du kan etablere spesifikke regler for kundeengasjement basert på kundereisen, noe som sikrer en personlig og effektiv opplevelse.

Du kan for eksempel hjelpe kunder som har kjørt seg fast på nettstedet ved å la en chatbot dukke opp og stille spørsmål knyttet til temaene kunden har søkt etter eller klikket på. Eller hvis kunden har forlatt handlekurven, kan du ganske enkelt tilby en rabatt – helt automatisert med plattformen. For mer komplekse oppgaver kan skjermdeling eller co-browsing brukes til å hjelpe kundene med komplekse oppgaver, for eksempel å fylle ut et skjema eller fullføre et kjøp.

Når høytiden nærmer seg, er det viktig å investere i løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer, men som også legger grunnlaget for fremtidig suksess. Med Puzzels løsninger kan du navigere trygt gjennom høytidsrushet og sørge for at både kunder og agenter får en positiv og stressfri opplevelse. 

Er du klar til å optimalisere kontaktsenteret ditt? Bestill en gratis demo i dag!

Du liker kanskje også…