1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Vi introduserer Puzzels optimaliseringsprogram: Din tjeneste for bedre kundeopplevelser

Fra bloggen

Vi introduserer Puzzels optimaliseringsprogram: Din tjeneste for bedre kundeopplevelser

Enten du er i gang med planleggingen for neste år eller fokuserer på å levere sterke resultater før utgangen av året, er kontinuerlig forbedring av systemer og strategier avgjørende for å ligge i forkant. Som ansvarlig for kundeservice kjenner du sannsynligvis til utfordringen med å oppdatere deres systemer, noe som kan være en tidkrevende prosess. I tillegg er det ofte vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Som kunde av Puzzel er vi her for å hjelpe. Vår nyeste tjeneste er spesielt utviklet for å gi deg muligheten til å utnytte det fulle potensialet til dine Puzzel-produkter. Dette omfattende programmet er mer enn bare en “helsesjekk”; det er en måte å forbedre prosessene dine på, øke kunderådgiverne sine prestasjoner, og forbedre kundeopplevelsen slik at du kan overgå målene dine i år og fremover.

Fordelene med kontinuerlig forbedring

Med stadig økende kundeforventninger er det viktig med riktige systemer og løsninger som er optimalisert for å innfri de økende behovene. Ved å kontinuerlig finjustere kundeserviceløsningene- og verktøyene dine kan du ligge i forkant av kundenes forventninger.

Enten det dreier seg om å effektivisere den interne driften, styrke agentenes prestasjoner eller forbedre den generelle kundereisen, er det nødvendig med kontinuerlig forbedring for å sikre at kundeservicen er på topp.

Det betyr at en optimalisert kundeserviceløsning ikke bare er en smart investering, men også et konkurransefortrinn. Men hvordan skal du gå frem?

Det er her vårt optimaliseringsprogram kommer inn i bildet: en skreddersydd tjeneste som hjelper deg og ditt kundesenter på veien mot suksess.

Puzzels optimaliseringsprogram – en oversikt 

Forestill deg en tjeneste som ikke bare tilbyr en rask “helsesjekk” av dine kundeserviceløsninger, men som går i dybden i alle aspektene av driften din. Optimaliseringsprogrammet er ikke bare en sjekkliste, men en omfattede tjeneste utviklet av vårt team av erfarne utviklere som ikke bare forstår seg på god kundeservice, men også virksomheten din og deres prosesser.  

Her er hva du får ut av tjenesten:  

  • En grundig analyse: Teamet vårt samarbeider med ditt for å gjennomføre en omfattende vurdering av dine systemer, prosesser og strategier. Det handler ikke bare om å finne ut hva som fungerer, men også om å avdekke mulige områder for forbedring.
  • Skreddersydde anbefalinger: Virksomheten din er unik, og det samme er utfordringene og målene dine. Vi tilbyr skreddersydde anbefalinger som er tilpasset dine spesifikke behov.  
  • Strategisk implementering: Optimaliseringsprogrammet handler ikke bare om å gi innsikt, men også om å legge til rette for endringer. Vi hjelper deg med å utarbeide strategier og implementere forbedringer som har en målbar effekt.
  • Vi styrker teamet ditt: Med optimaliseringsprogrammet får dine medarbeidere den kunnskapen og verktøyene de trenger for å levere fremragende kundeopplevelser.

Gjennom en grundig analyse og en valgfri gjennomgang på deres kontorer identifiserer vi områder for forbedring og utarbeider skreddersydde anbefalinger. De viktigste funnene, observasjonene og anbefalingene blir samlet i en omfattende rapport som gir deg verdifull innsikt i hvordan du kan skape bedre kundeopplevelser.  

En tjeneste utviklet for våre kunder 

Enhver kunde av Puzzel har mulighet til å benytte seg av tjenesten.  

Tjenesten evaluerer en rekke produkter, inkludert telefoni, integrasjoner, kunnskapsbase, samtaleopptak- og arkiv, rapportering og analyser, Case Management, Digital Engagement og Smart Bots. Innsikten fra evalueringen danner grunnlaget for skreddersydde anbefalinger som fører til reelle endringer.

Enten du ønsker å forbedre eksisterende prosesser eller optimalisere deres løsninger, er vårt optimaliseringsprogram din dedikerte partner.

Hvis du vil vite mer eller melde din interesse for programmet, kan du ta kontakt med oss eller fylle ut skjemaet nedenfor.

Du liker kanskje også…