1. Hjem
 2. Neighbourhood
 3. Viden og Inspiration
 4. Vores blog
 5. Elevate ’24: CX når nye højder | København – 7. Maj

Fra bloggen

Elevate ’24: CX når nye højder | København – 7. Maj

Er du klar til at tage dit kontaktcenter til nye højder? Så kom til Elevate ’24 – en toneangivende kontaktcenterkonference, der sætter dig i stand til at transformere din hverdag i en tid med kunstig intelligens.

For i en verden, hvor AI ikke bare er et modeord, men en forretningsmæssig fordel, oplever kontaktcenterbranchen en radikal forandring. Mens vi navigerer i alt det nye, er behovet for at være på forkant med udviklingen mere afgørende end nogensinde. Derfor er Elevate ’24 din oplagte mulighed for at bevare førertrøjen på og forblive konkurrencedygtig i den kunstige intelligens’ tidsalder.


Hvad er Elevate ’24?

Elevate er din adgangsbillet til at sidde på første række i en verden af CX i konstant forandring. Konferencen handler om at tage CX til nye højder ved at bruge AI-teknologier og innovative CX-løsninger, give kontaktcentermedarbejdere mere indflydelse og forvandle dine kontaktcenterstrategier. Det er også en unik mulighed for dig for at mødes med andre i branchen og udveksle erfaringer direkte med folk, der står over for de samme udfordringer som dig. Kort sagt, det er noget, du bare må deltage i!

Hvad kan du se frem til?

På Elevate ’24 er alle indlæg, paneldebatter og workshops en mulighed for at indsamle viden, der vil give brændstof til din vækst i de kommende år. Vær med når vores panel af CX-eksperter og dine branchekolleger dykker ned i AI’s transformative indflydelse på kundeoplevelsen. Du vil kunne høre brancheledere, Puzzel-eksperter og vores kunder fortælle om:

 • Håndgribelige strategier: Få praktiske bud på og strategier, du kan bruge med det samme til at forbedre kunde- og agentoplevelsen.
 • Styrket brug af AI og automatisering: Opdag, hvordan du udnytter AI til at strømline arbejdsgange, forbedre beslutningsprocesser og skabe mere personlige kundedialoger.
 • Styrk dine agenter: Hør om strategier og værktøjer, der forbedrer dine agenters kompetencer, øger deres produktivitet og hjælper dem med at fokusere på det, de gør bedst – at levere fremragende kundeoplevelser. Se hvordan AI kan forbedre oplevelsen for agenterne og give dem de redskaber, de har brug for for at kunne levere exceptionel kundeservice.
 • Og hvad bliver det næste for kontaktcenterbranchen? Vær på forkant med udviklingen ved at blive opdateret på de nyeste trends, nyskabelser og fremtidsudsigter for kontaktcenterbranchen.

De tre grunde til, at du ikke må snyde dig selv for at deltage:

 • Eksklusiv viden fra eksperter: Hør lærerige oplæg, paneldiskussioner og inspirerende keynotes. Få eksempler fra Puzzels kunder, der med succes har benyttet AI til at redefinere deres CX-strategier.
 • Skab handlingsorienterede strategier: Få praktisk viden, der sætter dig i stand til at løfte både din kundeoplevelse og din agentoplevelse. Find strategier, der vil skabe vækst og sikre, at dit kontaktcenter differentierer sig fra konkurrenterne.
 • Etablér varige relationer: Elevate ’24 handler ikke kun om at lære; det handler om at skabe kontakt. Mød kolleger fra branchen, og knyt kontakter med kontaktcenterledere, der står over for de samme udfordringer som dig. Engagér dig i inspirerende diskussioner, deltag i praktiske workshops, og gør hvert håndtryk til et permanent partnerskab.

Som om det ikke var nok: Elevate ’24 kommer nemlig til dig! Vi afholder denne halvdags fremtidsorienterede konference i storbyer nær dig – vær med i London, Manchester, Oslo, København og Stockholm i maj 2024. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster noget!

Gå ikke glip af årets skarpeste CX-event. Der er et begrænset antal pladser, så reservér din plads i dag!

I løbet af de kommende uger vil der blive annonceret talere og en detaljeret dagsorden. Hold øje med opdateringerne!


FAQs

Elevate ’24 er en toneangivende kontaktcenterkonference, der afholdes forskellige steder i Europa. Konferencen er specielt designet til kontaktcenterledere, der ønsker at være på forkant med udviklingen og nytænke deres strategier i en tid med kunstig intelligens.     

Elevate ’24 er en gratis konference, der er designet til at give deltagerne værdifuld viden, inspiration og indsigt uden omkostninger. Vi mener, at det er vigtigt at gøre læring og oplysning tilgængelig for alle, og derfor er der ikke noget tilmeldingsgebyr for at deltage i konferencen. Så sæt kryds i kalenderen, og forbered dig på at løfte dine kundskaber og din viden på Elevate ’24 uden at det koster noget!

Elevate ’24 afholdes fysisk i maj 2024 forskellige steder i Europa. Deltag aktivt i Oslo den 2. maj, Stockholm den 15. maj, København den 7. maj, London den 14. maj eller Manchester den 16. maj.

Der er flere muligheder for at sikre, at du altid er informeret om de aktuelle oplysninger og beskeder om Elevate ’24:

E-Mail: Når du har tilmeldt dig Elevate ’24, sender vi dig løbende opdateringer og vigtige meddelelser direkte til din indbakke!

Arrangementets hjemmeside: Hold et skarpt øje med den officielle Elevate ’24-event-hjemmeside. Vi offentliggør alle de seneste nyheder, tidsplaner og vigtige oplysninger der, så det er nemt for dig.

Sociale medier: Følg os på LinkedIn, og hold dig opdateret med de seneste opdateringer, smugkig og højdepunkter fra arrangementet!

For at reservere din plads på Elevate ’24 skal du bare vælge din foretrukne lokation på vores hjemmeside og klikke på knappen “Tilmeld dig”. Pladserne er begrænsede, så meld dig gerne til allerede i dag.

Måske du også kan lide…