1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. 2023: Året i tilbageblik

Fra bloggen

2023: Året i tilbageblik

Det er den tid på året igen, hvor vi siger farvel til året, der er gået, og byder velkommen til nye muligheder i det kommende år. Vi kan ikke undgå at bemærke, hvor hurtigt dette år er gået (som vi siger hvert år), og det er endnu en gang tid til at spole tilbage og reflektere over årets resultater.

2023 har været et år med bemærkelsesværdige præstationer og innovationer inden for tech- og CX-verdenen. Vores team af dedikerede Puzzelers, fra udviklere til controllere, var på forkant med det evigt udviklende landskab af AI-teknologier og -løsninger, leverede fantastiske produkter, forblev innovative og omfavnede forandringer. 

Lad os derfor opsummere nogle af de vigtigste højdepunkter fra dette år:

AI nåede nye højder 

AI kom i rampelyset i 2023. Applikationer som ChatGPT, der var relativt nye i begyndelsen af året, er blevet brugt af millioner af mennesker på regelmæssig basis. AI blev endda udnævnt til årets ord i 2023 af Collins Dictionary, hvilket understreger dets relevans. 

Hos Puzzel har vi også taget kraften i kunstig intelligens til os. Vi har afholdt webinarer, kampagner, produktlanceringer og events, hvor vi har præsenteret vores syn på og tanker om det teknologiske fremskridt. For os er AI ikke bare et buzzword, men en teknologi, der kan løfte kundeoplevelsen til nye højder og bringe effektivitet, produktivitet og innovation til kontaktcentre. Vigtigst af alt er, at AI og selvbetjening ikke skal erstatte agenter, men styrke dem. Vores serie af AI-drevne innovationer som Agent Assist med indbygget Smart Chatbot og Knowledgebase kan forbedre agenternes trivsel betydeligt ved at øge effektiviteten og i sidste ende forbedre kundeoplevelsen.

Tjek noget af vores indhold fra i år med AI som fokus: 

Kåret som den mest innovative europæiske udbyder

Med AI og innovation i tankerne havde vi æren af at blive kåret til den mest innovative europæiske CCaaS-udbyder af Frost & Sullivan i maj.  

I forbindelse med kåringen fremhævede Frost & Sullivan vores viden om automatisering og AI, vores sikre platform, der er i overensstemmelse med data residency-kravene, et robust partnerprogram og vores evne til problemfrit at integrere nye muligheder i vores CCaaS-platform.

“Puzzels position på Frost Radar 2023 er et bevis på vores teams hårde arbejde og dedikation til at skabe innovative løsninger til kundeengagement med skalerbarhed og innovation i centrum og et brugervenligt skandinavisk design.” – Frederic Laziou, administrerende direktør for Puzzel. 

Et stærkt år for produktinnovationer: 

I år har vi lanceret en række brancheførende produkter og funktioner. I april annoncerede vi lanceringen af Sales Intelligence – et stærkt værktøj, der strømliner udgående og indgående kundeservice og sikrer en sammenhængende og konsekvent oplevelse på tværs af alle kontaktpunkter. I august fik vi vores første generative AI-drevne løsninger, da vores Smart Chatbot fik superkræfter fra Microsoft OpenAI og hjalp vores kunde Nordic Leisure Group med at udrulle en avanceret chatbot på tværs af flere domæner og sprog på rekordtid.

Derudover lancerede vi Customer Insight, som giver kunderne indsigt i “kundens stemme”, og Customer Hub, som giver kunderne direkte adgang til deres ticket-status. Endelig blev alle vores produkter løbende opdateret med nye funktioner for at gøre vores platform til den mest omfattende europæiske CX-platform på markedet.

Se vores nyeste produkter og funktioner her.

Prioritering af kundetilfredshed og loyalitet

Vores kunder og partnere er kernen i alt, hvad vi gør. Derfor var vi begejstrede over at modtage en Net Promoter Score (NPS) på 37 i marts, hvilket er langt over gennemsnittet på 27 for software- og SaaS-virksomheder. Denne score afspejler høj kundetilfredshed og loyalitet over for vores produkter og tjenester.

NPS er et mål for kundeloyalitet og spænder fra -100 til 100. Den er baseret på et enkelt spørgsmål: “Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale Puzzel til en ven eller kollega?”. Vi er stolte af vores høje NPS-score, da den afspejler vores engagement i at yde fremragende service til vores kunder og samarbejdspartnere.

“Her hos Puzzel sætter vi vores kunders behov og forventninger højere end alt andet. For os er det at sætte kunden først ikke en strategi – det er en kultur!” Jo Sverre Lindem, CCO Puzzel

Puzzel udnævnt til årets virksomhed

Med flere begivenheder i løbet af året er dette nok en, vi vil huske i lang tid. Baseret på resultaterne i Frost Radar, som blev udgivet i maj, anerkendte Frost & Sullivan os med prisen Company of the Year 2023 i august. Det var en stor ære at modtage denne pris, som understreger det hårde arbejde og engagementet hos alle Puzzelers og tilliden og støtten fra vores kunder og partnere.

Da Frost & Sullivan anerkendte os med prisen, understregede de vores unikke blanding af digitale og menneskelige evner i vores CX-løsninger, vores ekspertise inden for kunstig intelligens og automatisering og vores cloud-agnostiske arkitektur, som er i fuld overensstemmelse med de europæiske krav til data-residens. 

Du kan læse mere om prisen her

Vi løftede os til nye højder

I november startede vi vores årlige event, Elevate ’23. Vi samlede brancheeksperter og tankeledere for at diskutere fremtiden for Customer Experience (CX) i AI-alderen med en stjernespækket overskrift bestående af AI Lead Xiaopeng Li fra Microsoft, AI Futurist Zack Kass, kundeservicedirektør Tanja Ammentorp fra JYSK, industrianalytiker Bernardin Arnason fra Frost & Sullivan og mange flere! Vi tør godt sige, at det var en kæmpe succes, især takket være alle vores kunder, partnere og community for at se med og støtte arrangementet. (Psst. Vi har måske planlagt mere ‘Elevating’ i 2024)

“Hos JYSK er det vores mission at løfte kundeoplevelsen ved at skabe sømløse kunderejser og forblive tæt forbundet med vores kunder. Puzzel hjælper os med at opfylde denne mission.” – Tanja Ammentorp, Customer Service Director, JYSK, præsentation på Elevate ’23

Se nogle af højdepunkterne fra arrangementet her

Puzzel blev 25 år! 

Endelig markerede 2023 en særlig milepæl, for det er jo ikke hvert år, man fylder 25, vel? For os skete det i maj, og sikke en rejse det har været! Fra vores begyndelse i Norge i 1998, hvor vi udviklede en af de første cloud-baserede kontaktcenterløsninger, til det pulserende Puzzel, vi er i dag. Det har været en rejse fuld af fantastiske begivenheder; vi har lanceret en masse seje produkter, fået en fantastisk række kunder, partnere og Puzzelere ombord, lært en håndfuld virksomheder at kende, vundet nogle fantastiske priser, afholdt en masse events og webinarer og haft 25 uforglemmelige julefrokoster!  

Til sidst vil vi gerne takke alle vores kunder, partnere og community for et bemærkelsesværdigt år sammen. Vi glæder os til at bryde ny grund i 2024, og vi kan ikke vente med at træde ind i det næste år sammen med jer. Skål for et fantastisk næste år!

Måske du også kan lide…