1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. Customer Insight – et værktøj til at måle kundetilfredshed hurtigt og nemt

Fra bloggen

Customer Insight – et værktøj til at måle kundetilfredshed hurtigt og nemt

Grundlaget for enhver strategi er en solid forståelse af kunden, og for virksomheder med kunde henvendelser er dette særligt vigtigt. I en nylig undersøgelse sagde 56 % af de adspurgte, at virksomhederne kun behandler dem som et nummer. Desuden siger 73 % af de adspurgte, at de forventer, at virksomhederne forstår deres unikke behov og forventninger. Med dette in mente bør kundefeedback være en høj prioritet for kundeorienterede virksomheder [1]. 

Tidskrævende, manuelle processer gør det udfordrende at indsamle kundedata

Hvad er de reelle udfordringer i forbindelse med indsamling og analyse af kundefeedback?

At lære dine kunder bedre at kende kræver meget tid. Det kan være vanskeligt og tidskrævende at udforme undersøgelser. En “one-size fits all”-undersøgelse vil ikke være tilstrækkelig, og et system til at oprette spørgeskemaer bliver et nødvendigt værktøj.

Det kræver en masse tid og manuelt arbejde at indsamle resultater på tværs af kanaler og analysere dem yderligere. At knytte resultaterne til kontaktcentrets præstationer er kun en del af processen. 

Lær dine kunder bedre at kende

Customer Insight er en ny funktion i administrationsportalen i Puzzels kontaktcenterløsning, som gør det muligt at spare tid ved at automatisere manuelle opgaver.      

Customer Insight gør det nemt at oprette undersøgelser på få minutter. Du kan nemt tilpasse eksisterende skabeloner for kendte undersøgelsestyper, herunder NPS eller CSAT. Det er også muligt at oprette et skræddersyet spørgeskema med flere spørgsmål og forskellige svarformater.

Indhent kundedata på en hurtig og effektiv måde

Med Customer Insight kan du strukturere det bedste flow for din undersøgelse. Det er også muligt at oversætte spørgsmålene til flere sprog for at få en lokal tilpasset oplevelse.  

Når undersøgelsen er oprettet, kan du sende den via flere kanaler direkte fra platformen. Bestem det bedste tidspunkt at sende den ud på, og vent på, at svarene kommer ind.

Værdifulde indsigt, der er afgørende for kundeoplevelsen

Customer Insight gør det nemt at indsamle data og analysere dem. Indsaml data fra forskellige kanaler ét sted – du behøver ikke at bruge flere systemer og eksportere dem manuelt. 

De praktiske visualiseringer og analyseværktøjer hjælper dig med at finde værdifulde oplysninger uden behov for komplekse tredjepartsværktøjer eller særlige færdigheder. Reducer den tid, du bruger på at indsamle data fra forskellige systemer, og få stor indsigt i dine data med et brugervenligt værktøj.

Denne praktiske løsning giver dig også mulighed for at grave dybere ned i dine kunders tankegang og forstå deres tendenser og mønstre. Funktionen giver handlingsorienteret indsigt, som du kan bruge til at forbedre din service ved at se på tendenser, identificere områder, der kan forbedres, og opdage data, der ligger uden for de fastsatte parametre.

Desuden er Customer Insight forbundet med Performance Management. Det gør det muligt at sammenkoble resultaterne af kundefeedback med systemet til præstationsstyring. Forbindelsen giver dig mere sammenhæng til at identificere og prioritere områder, der skal forbedres. Med denne indsigt kan du skabe strategier, der virkelig hjælper kunderne med at få den bedste kundeoplevelse.

Puzzel Customer Insight og integrationen til vores kontaktcenterløsning gør det muligt for kundeserviceledere at indsamle kundefeedback og forbinde det med deres kontaktcenterstrategi.

Book en uforpligtende demo for at få mere at vide om, hvordan du kan bruge Customer Insight til at indsamle værdifuld kundeindsigt på en effektiv måde.

[1] https://www.salesforce.com/resources/research-reports/state-of-the-connected-customer/

Måske du også kan lide…