1. Hjem
 2. Neighbourhood
 3. Viden og Inspiration
 4. Vores blog
 5. Sådan øger du omsætningen og opnår hurtigt afkast med Digital Engagement

Fra bloggen

Sådan øger du omsætningen og opnår hurtigt afkast med Digital Engagement

Brug Puzzel Digital Engagement på jeres hjemmeside til at øge den gennemsnitlige ordreværdi med 30%, og få 35% bedre konvertering. Men hvordan opnår du egentlig disse resultater? I denne blog forklarer vi den hurtigste og enkleste måde, hvorpå onlineforhandlere kan øge deres omsætning og få et afkast af deres investering i Digital Engagement.

En af de mange fordele ved at interagere med dine onlinekunder via Digital Engagement er at kunne skelne de besøgende fra køberne. På den måde kan besøgende, der har brug for kundesupport, henvises til serviceagenter eller Smart Chatbots, mens besøgende på en købsrejse tildeles salgspersonale. Vi kunne blive ved med at tale om de enorme omkostningsbesparelser, som kontaktcentre kan opnå med Digital Engagement, men nu vil vi fokusere på, hvordan man kan øge omsætningen ved at finjustere kunderejsen.

Kort resumé af denne artikel

Vi peger på de lavt hængende frugter, som du kan starte med for at få et hurtigt afkast af din investering og vækst i omsætningen fra din investering i Digital Engagement, før du opretter mere avancerede triggere for, hvem og hvornår du skal engagere dine onlinekunder.

Hvordan fungerer Digital Engagement?

Den første ting, vi bør forklare, er, at Digital Engagement ikke er en kanal, og det er heller ikke en chat eller chatbot. Digital Engagement er en løsning til overvågning af kunderne på din hjemmeside og styring af deres onlinerejse.

Afhængigt af den enkelte kundes adfærd og værdi kan du gøre brug af den mest effektive løsning, f.eks. chat, telefonopkald, Smart Chatbot – eller blot tilbyde en rabat. Resultatet er højere konvertering, lavere omkostninger og en bedre kundeoplevelse.

Her er et eksempel:

Forestil dig, at tre forskellige kunder lander på din hjemmeside på samme tid. Hver af disse kunder kan få en forskellig form for hjælp afhængigt af de regler og triggere, du har oprettet i vores engagementsplatform.

 • Kunde 1: Denne kunde med høj værdi har 4.300,- dkr i sin indkøbskurv, men løber ind i problemer eller er i tvivl ved kassen, så han/hun bliver henvist til at chatte med en liveagent.
 • Kunde 2: Fordi denne kunde har en mindre indkøbskurv, vil han/hun blive tilbudt en automatiseret Smart Chatbot eller en rabat for at gennemføre deres køb.
 • Kunde 3: Den tredje kunde klarer sig fint selv, så vi lader ham/hende være i fred uden at forstyrre dette “happy flow” i denne kunderejse.

Som du kan se af dette eksempel, handler Digital Engagement om at finjustere kunderejsen. Hvis du driver en e-handelsvirksomhed med stor volumen, har du simpelthen ikke råd til at tilbyde alle kunder det samme serviceniveau. Digital Engagement giver dine sælgere mulighed for at prioritere de mest værdifulde kunder og tilbyder automatiserede løsninger til at tage sig af resten.

Hvordan kan jeg øge min konverteringsrate med 35%?

Den nemmeste måde at øge din konverteringsrate på er at få styr på din andel af opgivne indkøbskurve. Så mange som tre ud af fire indkøbskurve forlades, men meget få onlineforhandlere træffer de nødvendige foranstaltninger for at vende denne tendens. Du kan læse mere om, hvordan brands går glip af vigtige salg ved at ignorere deres kunder online her.

Mange af vores kunder har fem gange færre forladte indkøbskurve og en 35% bedre konverteringsrate med disse to enkle udløsende faktorer:

Mange af vores kunder har fem gange færre forladte indkøbskurve og en 35% bedre konverteringsrate med disse to enkle udløsende faktorer:

 • Trigger 1: Hvis en kunde forlader betalingsprocessen eller er inaktiv i mere end 30 sekunder, så vil…
  Der vises en modal pop op, som tilbyder en live chat til kunder med en høj indkøbsværdi, mens kunder med en lavere værdi tilbydes en rabat eller en Smart Chatbot.
 • Trigger 2: Hvis en kunde tilsyneladende selv styrer kasseprocessen, så…
  Må du ikke forstyrre! Viser vi ingen forstyrrende meddelelser og lader kunden gennemføre sit køb uden at blande os.

Hvordan kan jeg øge min gennemsnitlige ordreværdi med 30%?

 Lad os gøre det helt klart. Vores kunder øger ikke ordreværdien ved at kontakte hver enkelt kunde med en live agent eller Smart Chatbot, ved konstant at forsøge at mersælge eller uddele rabatter.

Du kan selvfølgelig tilbyde personlige shoppere via Digital Engagement, men det kan ofte medføre større kontaktomkostninger end den faktiske indtjening. Medmindre du sælger dyre produkter, som f.eks. huse eller lån, er det meget bedre at bruge tiden på at hjælpe kunder med høj værdi ved kassen og sikre, at de ikke falder fra i løbet af deres rejse.

Så hvordan øger du din gennemsnitlige ordreværdi? Du skal blot tilbyde proaktiv hjælp på det rigtige tidspunkt! Det vil få kunderne til at blive længere på din hjemmeside og købe flere af dine produkter.

A/B-test af konverteringseffekten over en periode på 6 måneder. Besøgende, der havde problemer eller var i tvivl ved kassen, blev enten ignoreret eller fik tilbudt proaktiv støtte. Konverteringsraten steg med 21%, når besøgende fik den hjælp, de havde brug for – på det rigtige tidspunkt – via avanceret chat.

Når du overvåger alle besøgende på din hjemmeside, kan du i realtid se, når der opstår problemer, og du kan straks tilbyde proaktiv hjælp eller en rabat.

Hvor skal jeg starte?

 Puzzel leverer en af markedets mest avancerede løsninger til højtydende e-handlere. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at øge din omsætning med Digital Engagement.

Nysgerrig på fordelene ved Puzzel Digital Engagement? Book en demo med vores experter her.

Måske du også kan lide…