1. Hjem
 2. Neighbourhood
 3. Viden og Inspiration
 4. Vores blog
 5. Fem tips til at fange kundernes opmærksomhed, øge online-konverteringen og forbedre det digitale engagement

Fra bloggen

Fem tips til at fange kundernes opmærksomhed, øge online-konverteringen og forbedre det digitale engagement

I har kun 15 sekunder til at fange folks opmærksomhed på jeres hjemmeside.

Hvis I ikke har formået at vække interesse på 15 sekunder, så vil I sandsynligvis ikke gøre det. Og der er stor konkurrence, da flere og flere brands går over til at handle digitalt for at betjene det stigende antal kunder, der vælger at handle online.

I 2021 vil der være 900 millioner flere onlineshoppere end i 2020 – en stigning på 4,4 % fra år til år [1]. Vi lever i en virkelig digital verden, så det er kun naturligt, at antallet af onlinekøbere og globale onlinebrands stiger hurtigt.

Men hvis konkurrencen er hård, og I har en stigning i antallet af besøgende, er det svært at vide, hvor I skal fokusere jeres indsats. Det er her, Puzzel Digital Engagement kommer ind i billedet! Digital Engagement kan hjælpe jer med at fange kundernes opmærksomhed

Lad os først se på de vigtigste årsager til, at besøgende forlader en hjemmeside:

 • De får ikke det, de forventede
 • Hjemmesiden imponerede eller inspirerede dem ikke
 • Hjemmesiden er ikke brugervenlig eller er svær at navigere på
 • De har for mange valgmuligheder og ved ikke, hvad de skal gøre

Så hvordan kan I fange de besøgendes opmærksomhed og fastholde dem på jeres hjemmeside? Ved at bruge Puzzel Digital Engagement’s Conversational AI kan I tage kontrol over forløbet med kunden ved at engagere jer med de rigtige besøgende på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Med Puzzel Digital Engagement kan I automatisere og engagere kunderne fra det øjeblik, de lander på virksomhedens hjemmeside, og derefter pleje dem og sælge mere med proaktiv, personlig kundesupport, salg i realtid og i stor skala.

Top fem tips til bedre konvertering gennem proaktivt engagement og support

 • Skræddersyede budskaber

Brug kundedata fra virksomhedens CRM til at tilpasse tilbud og beskeder, f.eks. ved at minde en kunde om at forny sit abonnement, når det er ved at udløbe.

 • Brug kontekstuelle oplysninger, der er relevante for den besøgendes specifikke behov

Ved at analysere de besøgendes adfærd i realtid og identificere deres hensigt kan I træffe strategiske beslutninger om ressourcer, f.eks. hvem I skal prioritere, og hvordan I bedst betjener dem.

I kan også skræddersy regler til forskellige kundesegmenter, som f.eks. førstegangsbesøgende, langtidsbrugere, sårbare kunder og VIP’er.

 • Diriger jeres besøgende til den rigtige kanal, og reducer driftsomkostningerne

Mange brands tilbyder den samme grad af hjælp til alle besøgende på deres hjemmeside. Men det kræver en stor pulje af agenter og ressourcer, som mange kontaktcentre simpelthen ikke har. Maksimer jeres brug af digitale kanaler, og lad live-agenter kun tage sig af de mest værdifulde interaktioner.

Bonustip: Hvis I dirigerer kunder til den rette kanal fra start af, bliver jeres løsningsprocent ved første henvendelse større og serviceomkostninger mindre.

 • Automatiser, når det giver mening, og brug medarbejderne, hvor det betyder noget

Kunder i dag ønsker at blive betjent hurtigt. De ønsker ikke at vente i lange køer eller i ventepositioner, mens agenterne søger efter de rigtige svar på deres spørgsmål. Og de ønsker, at I skal have forståelse for deres situation. Ifølge Forrester [2] “Forbrugerne er på vej mod de brands, der prioriterer mennesker frem for profit. Selv om næsten alle brands ved, hvor vigtigt det er at udvise empati over for kunderne, har de fleste svært ved at levere det.”

Med Puzzel Digital Engagement kan agenterne problemfrit skifte til livevideoopkald for at demonstrere produkter, levere personligt tilpassede konsultationer eller løse følsomme henvendelser til kundeservice.

De kan endda bruge avancerede interaktioner, som f.eks. skærmdeling eller co-browsing, til at hjælpe kunderne med komplekse opgaver, f.eks. at udfylde en formular eller gennemføre et køb. Under transaktioner sørger Digital Engagement for at skjule alle følsomme oplysninger, som f.eks. adgangskoder og betalingsoplysninger, af hensyn til kundens sikkerhed.

 • Tag kontrol over kunderejsen

Vend 15-sekunders-reglen til jeres fordel. I kan automatisk og proaktivt støtte kunder og besøgende, så de ikke forlader stedet uden at foretage et køb eller få løst et problem. Ræk en hjælpende hånd eller et tilbud ud på det helt rigtige tidspunkt for at bevare kunderne på jeres hjemmeside og få dem til at handle eller for at overbevise dem om at tilmelde sig.

Og endelig må I ikke glemme at lære og gentage! Ved at bruge følelsesanalyser kan I forstå kunden bedre. Ved at gennemgå følelsesdata for at evaluere den samlede kundeoplevelse og effektiviteten af forløbet får I den indsigt, I har brug for til løbende at forbedre og overgå jeres kunders forventninger.

Hvilke resultater kan I få med Puzzel Digital Engagement?

 • 50 % omkostningsreduktion pr. serviceanmodning
 • 90 % af sagerne løst ved første kontakt
 • 60 % færre indgående e-mails
 • 35 % bedre konverteringsrater
 • 5 gange reduktion i antallet af opgivne indkøbskurve
 • 30% stigning i ordreværdien

Vi tilbyder Puzzel Digital Engagement som en selvstændig løsning eller som en del af vores Puzzel kontaktcenter-platform.

Tal med en ekspert for at få mere at vide i dag.

[1] https://thecircularboard.com/online-shopping-statistics/#:~:text=I henhold til%20til%20online%20shopping%20og%20den%20voksende%20tilgang%20til%20forbindelsesmuligheder

[2] https://just.marketing/with-empathy-on-the-decline-ai-is-helping-brands-connect-with-customers-in-an-empathic-way

Måske du også kan lide…