1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. Skab de bedste kundeoplevelser med SMS

Fra bloggen

Skab de bedste kundeoplevelser med SMS

SMS muliggør enkel, tydelig og effektiv kommunikation. Det sætter dine kunder pris på.

– Alle har SMS. Det er ikke nødvendigt, at brugeren har installeret en app på sin telefon på forhånd, siger Harald Bakken, produktchef hos Puzzel.

Den enkle kommunikationsmetode er let tilgængelig for modtageren, og stort set alle mobiltelefoner giver brugeren et tydeligt signal, når der kommer en ny SMS.

Chancen er derfor stor for, at budskabet bliver læst i løbet af kort tid, og at du får hurtig respons, hvis du beder om det. SMS‘er leveres i løbet af fem sekunder og åbnes inden 90 sekunder.

SMS betyder effektiv kommunikation

En SMS-løsning betyder, at budskabet ofte er enkelt, tydeligt og direkte fra afsenderen..

– Dette gør det tilsvarende nemt at returnere et svar. Kundebehandlingen bliver dermed mere effektiv end på andre kanaler. Det giver mere tilfredse slutbrugere og besparelser i anvendelsen af ressourcer.

SMS‘er, som tikker ind på mobilen, bliver læst af hele 98 procent af modtagerne i løbet af få minutter. En SMS-løsning til din virksomhed kan derfor betyde en unik mulighed til at kommunikere med kunderne, uanset om det gælder masseudsendelser, manuelle eller automatiske SMS-udsendelser.

– SMS passer til absolut alle målgrupper. Og særligt yngre generationer foretrækker at kunne sende en SMS fremfor at ringe til kundeservice.

Harald Bakken mener, at der er mange gode grunde til, at virksomheder bør bruge mere SMS i kommunikationen med sine kunder i kontaktcentret.nner til at bedrifter bør bruke mer SMS i kommunikasjon med sine kunder i kontaktsenteret. 

– En enkel SMS kan ofte lede kunderne på rette vej, uanset om det drejer sig om køb eller information. SMS kan f.eks. konvertere brugere til virksomhedens hjemmeside, så de i større grad kan hjælpe sig selv fremfor at tale med en agent, eller mens de er i kø.kø. 

Send og modtag SMS i kontaktcentret

Puzzels SMS-platform er en nem løsning, som giver din virksomhed store muligheder. SMS-tjenesterne leveres via vores API, Puzzel SMS Gateway, og kan integreres i Puzzels kontaktcenterløsning og Puzzel Ticketing. Det betyder, at du kan samle al SMS-kommunikation sammen med de andre kanaler, du bruger.

Puzzel tilbyder indgående og udgående SMS‘er og både automatiske og manuelle udsendelser. Du kan foretage masseudsendelser, udsende kritiske varsler eller betalingspåmindelser. Puzzels SMS-platform sørger for, at kunder kan sende SMS‘er til din virksomhed.

– Puzzels løsninger sørger for, at alle SMS‘er bliver modtaget og besvaret personligt efter defineret serviceniveau. Vores SMS-tjeneste kan også kobles til vores Bot Gateway for automatisk eller hybrid behandling af SMS-henvendelser.

SMS sikrer et godt slutindtryk

Dette kan f.eks. bruges til at måle kundetilfredshed og straks fange de allermest utilfredse kunder.

Utilfredse kunder vender sig i langt større grad end tidligere til sociale medier, når de har negative oplevelser med kundebehandlingen. Den negative omtale bliver senere tilgængelig i søgemaskiner, som andre ser, når de ønsker at orientere sig om virksomheden.

Puzzel har løsninger, som kan udløse automatisk tilbageringning fra et WinBack-team til de mest utilfredse kunder baseret på en score indsendt via kundetilfredshedsmålinger på SMS.

– På denne måde kan SMS være med til at sikre, at alle har et godt slutindtryk af din virksomhed.

En SMS løsning blive en del af din kontaktcenterløsning. Kontakt os her.

Måske du også kan lide…