1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. Nu kan du lettere vælge de rigtige kundeservice pakkeløsninger til dit kontaktcenter

Fra bloggen

Nu kan du lettere vælge de rigtige kundeservice pakkeløsninger til dit kontaktcenter

Puzzel har netop lanceret tre kundeservice pakkeløsninger: Engage, Delight og Inspire – som gør det lettere at købe og implementere cloudbaserede kontaktcenterløsninger.

Vi har arbejdet med kontaktcentre i over 20 år og ved derfor hvilke funktioner, du skal bruge for at lykkes på hvert stadie af dit firmas udvikling, om du er i en lille virksomhed, der lige er startet op eller en stor, veletableret virksomhed.

Alt hvad du har brug for at vide

Multikanal løsning er ikke længere er luksus, men en nødvendighed for kunder. Derfor tilbyder vores nye pakkeløsninger kanalen voice plus en, to eller fire yderligere digitale kanaler – såsom e-mail, sociale medier, webchat eller SMS. Det giver dig friheden til at vælge det rigtige mix af kanaler til dine kunder. Alle pakke-løsninger indeholder basis Puzzel Support, som kan ændres til at gælde uden for almindelig åbningstid, hvis behovet er der.

Jonathan Allan, CMO i Puzzel, udtaler:  ”Da vi designede disse pakker, rådførte vi os med vores kunder for at informere dem om vores strategi, derved sikrede vi os, at pakkeløsningerne var i stand til at løse reelle udfordringer i virksomhederne”.

Engage

Puzzel Engage er vores basale kontaktcenterløsning. Kombiner voice med en anden digital kanal, for at sikre den ægte multikanal oplevelse for dine kunder, og derved opnå en bred vifte af undværlige funktioner. Medarbejdere og ledere får de værktøjer, de behøver for effektivt at håndtere opkald – herunder softphone, interactive voice response (IVR), call out, audio management, mens Skills-based routing sikrer at kunder bliver fordelt til de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer hver eneste gang. Puzzel Engage indeholder også ticketingsystem via e-mail, grundlæggende CRM-integrationer og adgang til Puzzels APIs, for yderligere muligheder for at skræddersy din kundeservice-platform.

Delight

Puzzel Delight er vores avancerede kontaktcenterløsning. Den kombinerer voice med to andre digitale kanaler for en mere fuldkommen kundeoplevelse, og er understøttet af kunstig intelligens (AI) og ekstra automatiserede funktioner. Ud over vores standard voice-værktøjer, indeholder den også medlyt for optimeret kvalitetskontrol og callback, som giver kunder en mere bekvem måde at komme i kontakt uden at skulle vente i kø. Puzzel Delight tilbyder sagsbehandling via e-mail, grundlæggende CRM-integrationer, adgang til Puzzels APIs og vores advancerede Agent Assist, som kan guide medarbejdere gennem udfordrende samtaler med relevante forslag baseret på AI og kundernes humør. Medarbejdere og ledere kan også drage nytte af tilfredshedsundersøgelser til brug for at måle og spore kunders tilfredshed, samt e-mail- og SMS-kampagner til proaktivt at række ud til kunder og starte tovejs-samtaler.

Inspire

Puzzel Inspire er den ultimative kontaktcenterløsning, som kombinerer tale med alle andre digitale kanaler for en førsteklasses kundeoplevelse. Udover alle de fordele, der er i Puzzel Delight, indeholder den også 12 måneders lagring af telefonoptagelser, for at sikre forbedret kundeservice og compliance og vores stærke workforce management løsning, WFM.  Ledere kan med WFM præcist forudsige behov og planlægge personale til at bemande de optimale steder, så de derved yder den bedste service til kunderne. De kan også kontrollere real-time adherence (RTA) for at følge med i medarbejderes præstation og adfærd. Alle Puzzels pakkeløsninger indeholder detaljeret rapportering og analyse, som gør det muligt for ledere i kontaktcentre at måle kunders tilfredshedsniveau, medarbejdere og teams effektivitet, samt maksimere afkastningsgraden.

Design

Med Puzzel Design kan du skræddersy din egen kontaktcenterløsning. Vi vil hjælpe dig med at vælge de kanaler, integrationer, værktøjer og automatiseringer, som passer din virksomheds behov og kontaktcentermiljø. Vores åbne software kan integrere CRM systemer, stemmegenkendelse og en masse tredjepartsapplikationer, som Microsoft Teams, Slack og Skype for Business, til at hjælpe dig med at bygge den mest effektive løsning for dit kontaktcenter.

Derfor er CCaaS pakke-løsninger fremtiden

Kontaktcenterindustrien har gennemgået en betydelig forandring de seneste år. Fra hjemmekontor til selvbetjening. Virksomheder er nu under et ekstraordinært pres for at holde trit med kunders forventninger og håndtere de nyeste teknologi- og service systemer, for at bibeholde og betjene deres kunder. Men det nuværende CCaaS område mangler fleksibilitet og er for indviklet og svært at gennemskue. De kontaktcenterløsninger som sælges i dag, er stadig lavet til forældede on-premise løsninger, med komplicerede betalingsstrukturer og en forvirrende række af valg. Vi tror på, at det er tid til, at ledere i kontaktcentre oplever fordelene ved en ’kunderne først’-tilgang, når de søger en ny teknologipartner.

Børge Astrup, CMO i Puzzel, udtaler: ”Puzzels nye pakke-løsninger gør dét lettere at vælge den rigtige teknologi. Det vil samtidig resultere i at ansatte, bliver mere  motiverede og i stand til, at supporte deres kunder, hvilket i sidste ende fremmer engagement og loyalitet”.

Vores engagement i dig

Vores nye pakke-løsninger er kun en af de måder, vi kan vise, at vi har kunderne i fokus i alt hvad vi gør. Vi har også etableret en ny Customer Success funktion i Puzzel, så vi bedre kan supportere vores kunder gennem deres rejse, og fremskynde vores investering i vores service og support team.

Vil du vide mere om vores nye pakkeløsninger, besøg puzzel.dk

Måske du også kan lide…