1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. Byd vores nye Help Centre velkommen!

Fra bloggen

Byd vores nye Help Centre velkommen!

Vi har lavet et helt nyt Help Centre, således du får det bedste ud af din Puzzel løsning.

I vores Help Centre har vi samlet alt hvad du har brug at vide:

  • Knowledgebase: information og ofte stillede spørgsmål vedrørende Puzzel kontaktcenter, Workforce Management (WFM) og Ticketing vil nu være samlet under samme fane.
  • Product Documents: brugervejledninger, tekniske specifikationer, og manualer over vores produkter og integrationer.
  • Announcements: opdateringer, pressemeddelelser samt sidste nyt fra Puzzel.
  • Realease Notes: tekniske opdateringer, forbedringer og rettelser af fejl.
  • API Documentation: referencemateriale til vores API brugergrænseflade.
  • Puzzel Academy: vores e-læringsportal, som er fyldt med interaktive lynkurser og programmer til din professionelle udvikling.

Systemet er let tilgængeligt for vores kunder, partnere og ikke mindst offentligheden, som uden login let kan tilgå siden. Du kan til enhver tid downloade vores dokumentation, så du kan læse og bruge dem offline.

Support-knappen gør det lettere at starte en henvendelse, og du kan altid se status på din henvendelse online. Har du brug hjælp her og nu, så kan du tage vores Live Chat i brug. Her vil du komme i kontakt med en fra vores support team, som vil guide dig igennem processen.

Vi støtter hinanden i nabofællesskabet

I Puzzel tror vi på, at man kommer længst ved samarbejde og fællesskab med åbenhed. Vi lægger vægt på at vores kunder, partnere og personale kan dele deres viden, råd, og oplevelser således vi sammen kan hjælpe hinanden med at få succes. Vi kalder dette økosystem for nabofællesskabet.

”Vores support spiller en vigtig rolle i nabofællesskabets succes. Med sit nye layout, smarte design, intuitive søgefelt og vores support-knap let tilgængelig, så håber vi, at vores kunder og partnere oplever, at det er lettere at finde de informationer og den hjælp, de behøver for at trives” fortæller Chief Technology Officer, Thomas Rødseth.

Fem hurtige tips til hvordan du kommer i gang

1. Hvor finder jeg kundesupporten?

Du finder det nye Help Centre her. Siden er fuldt tilgængelig for vores kunder, partnere og offentligheden – uden krav til login.

2. Hvordan opretter jeg en henvendelse?

For at oprette en henvendelse, skal du gå ind via vores support knap, som du finder i højre side på startsiden. Her vil du få muligheden for at vælge ”Submit a ticket”. Har du allerede har en eksisterende sag, som du ønsker at se status på vælg da ”Check the status of a ticket”.

3. Hvor kan jeg finde de seneste produkt meddelelser?

Vi sørger for at opdatere vores løsninger regelmæssigt, så de kører effektivt for vores kunder. Under fanen Produkt Documents kan du finde detaljerede referater over vores opdateringer, seneste nyt, forbedringer og fejlrettelser.

4. Hvor kan jeg finde meddelelser fra Puzzel?

Under fanen Announcements vil du altid kunne finde nyheder fra Puzzel – herunder pressemeddelelser og vigtige opdateringer vedrørende vores løsninger og tjenester. Sidstnævnte vil også blive lagt ind under fanen meddelelser.

5. Hvad er Puzzel Academy?

Puzzel Academy er vores online Learning Management System. Her finder du et bredt udvalg af interaktive kurser om Puzzel kontaktcenter, WorkForce Management og Ticketing, samt ekstra digitale programmer, som er specialdesignet til at støtte din professionelle udvikling. Kurserne tager alt mellem 15 til 40 minutter at færdiggøre og er let tilgængelige uanset hvilken platform du tilgår dem fra. Du kan læse mere om Puzzel Academy her.

Måske du også kan lide…