1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Viden og Inspiration
  4. Vores blog
  5. Styrk dine medarbejderes selvtillid og kompetencer med Puzzel Academy

Fra bloggen

Styrk dine medarbejderes selvtillid og kompetencer med Puzzel Academy

For mange virksomheder er det vigtigt at kontaktcenter medarbejdere føler sig trænet og klædt på.

Corona situationen begrænser vores rejse- og forsamlings muligheder i hele Europa. Det forventes at flere mennesker vil arbejde hjemme over julen, holder sig indendørs og bruge mere tid online [1, 2]. Man forventer derfor at julehandlen og store events, såsom Black Friday, vil foregå online. Vi skal derfor regne med en online-trafik, som aldrig før – en trafik, som kontaktcenter medarbejderne langsomt skal geare sig op til.

Hvis du skal være sikker på, at dine medarbejdere er klædt rigtig på til udfordringen, så overvej at se på deres træning. Føler de sig stærke i og komfortable med den software, i bruger? Har de måske brug for at få genopfrisket hvordan man bruger det optimalt? Er der eventuelt plads til at styrke medarbejdernes kompetencer? Er der måske endda medarbejdere, som ikke har nået at færdiggøre deres oplæring? Hvis noget af dette er tilfældet, så kan Puzzel Academy komme dig til undsætning.

Puzzel Academy er vores online Learning Management System (LMS), hvor du kan finde et stort udvalg af interaktive lynkurser i Puzzels kontaktcenter-, WorkForce Management- og Ticketing løsninger. Derudover tilbyder vi ekstra digitale redskaber, som er designet specielt til at hjælpe dig med din professionelle udvikling. Lyn kurserne tager alt mellem 15 til 40 minutter og er let tilgængelige fra alle platforme. Ledere kan endda følge med i deres medarbejderes udvikling, samt hvilke kurser, de har færdiggjort. Derfra kan lederne også blive klogere på, om der er nogle kompetencer, der burde arbejdes (videre) med.

”Med min næsten 20 års erfaring, som lærer og underviser, så ved jeg nu, at for at læringen skal være effektiv, så skal den også være sjov og fleksibel. Vi lærer alle sammen i et forskelligt tempo,” fortæller Scott Maryan, Puzzels Learning og Development Manager. ”Fordelene ved Puzzel Academy er, at det altid er lige ved hånden, online og let tilgængeligt for dem, som har brug for det. Nogen bruger det udelukkende til træning, andre sammen med ”face to face” træning således de opnår Blended Learning-tilgangen.”Hele portalen er lavet med fokus på deltageren – den indeholder små elementer af gamification; man kan vinde emblemer og holde øje med sine fremskridt, med henblik på at engagere brugeren”

Fem hurtige tips til hvordan du kan komme i gang

1) Hvordan logger jeg ind på Puzzel Academy?

For at logge ind på Puzzel Academy skal du, bruge det brugernavn og den adgangskode, som er sendt til dig via e-mail. Første gang du logger ind, så vil du som det første blive bedt om at ændre din adgangskode. Hvis du oplever nogle problemer med at få adgang, eller har du glemt dit brugernavn eller adgangskode, så kontakt os på e-mail: academy@puzzel.com

2) Hvor finder jeg kurserne?

Du vil finde alle de kurser, som du er blevet tildelt, ved at klikke på My Learning Path. De kurser som du finder her, vil højst sandsynligt være nogen, som din leder har tildelt dig ud fra din stilling eller kompetencegrundlag.

Når du vælger et kursus, vil du opleve, at du kan vælge imellem forskellige moduler, som du kan udføre i dit eget tempo. Det vil sige, at du ikke mister dine fremskridt og altid kan vende tilbage til et kursus, hvis du bliver nødt til at stoppe undervejs. Derudover kan du altid følge med i dine fremskridt under My Learning Path, som også vil tildele dig et nyt emblem for hver gang du færdiggøre et kursus.

3) Kan andre se mine fremskridt?

Nej. Hvis du bliver bedt om at tage en quiz eller test, så vil ingen af dine kolleger være i stand til at se dine resultater. Det kan dog godt ske, at der vil blive udstedt en ledelsesrapport over resultaterne med henblik på at gennemgå de overordnede resultater.

4) Kan jeg tage ekstra kurser?

Hvis du gerne vil tage supplerende kurser, så kontakt din leder. Kursus-oversigterne er detaljerede og vil hurtigt kunne guide dig hen mod lige præcis dét kursus, som vil være mest fordelagtigt for dig og din stilling.

5) Hvordan køber jeg adgang til Puzzel Academy?

Alle nye kunder får p.t. to måneders gratis adgang til Puzzel Academy. Nuværende kunder har mulighed for at købe begynderpakker til 10 medarbejdere eller større pakkeløsninger. Alle køb vil være på en tidsbegrænset kontrakt på et år eller som tilkøb til eksisterende kontrakt.

For at få den fulde oplevelse af Puzzel Academy, så brug de to måneders gratis adgang her.

[1] Det forventes at flere mennesker vil arbejde hjemme over julen https://www.bbc.com/news/uk-54099810

[2] Bruge mere tid online https://www.forbes.com/sites/natalieberg/2020/05/20/when-non-essential-stores-reopen-will-shoppers-accept-the-friction/?sh=271537a22c3a#204ee05b2c3a

Måske du også kan lide…