1. Hjem
 2. Neighbourhood
 3. Aktuelt
 4. Blogg
 5. Vårens produktlansering: Bli kjent med Puzzel Smart Chatbot og Performance Management

Fra bloggen

Vårens produktlansering: Bli kjent med Puzzel Smart Chatbot og Performance Management

Kontaktsentre får mer og mer ansvar samtidig som personalmangelen fortsetter. Derfor må ledere finne smidigere og smartere måter å jobbe på. For å opprettholde høy servicekvalitet og forhindre at agenter blir utbrent, må de automatisere så mange kundeinteraksjoner som mulig og effektivisere arbeidsflytene.

Derfor er vi utrolig glade for i dag å kunne lansere to nye løsninger som hjelper deg med nettopp det: Puzzel Smart Chatbot og Puzzel Performance Management.

Puzzel Smart Chatbot

Puzzel Smart Chatbot er en AI-drevet chatrobotløsning som gjør at du kan tilby kundeservice på nettsiden din hele døgnet. I motsetning til vanlige chatboter som kun svarer på vanlige spørsmål, kan denne trenes til å håndtere rutinemessige serviceoppgaver, som å hjelpe til med å logge på, tilbakestille passord eller sjekke leveringsstatus, noe som sparer både tid og penger.

Hva annet gjør det så smart?

 • Personlig selvbetjening: Chatboten kan bruke data fra ditt CRM-system for å tilpasse kundeinteraksjoner. Den kan også spore brukernes atferd på nettsiden ditt, før og under interaksjoner, for bedre å forstå intensjonene deres og levere en smartere kundeopplevelse.
 • Proaktiv hjelp: Chatboten kan trenes til å gjenkjenne når en kunde ser ut til å være borte på siden og tilby proaktiv støtte. Den kan tilby omvisninger på nettsiden, automatisk navigere kunder til relevante sider for deres forespørsler og fremheve spesifikke deler, for eksempel et nettskjema de må fylle ut.
 • Sømløse omdirigeringer: Hvis chatboten sliter med å løse en sak, kan den sømløst videresende kunden til en menneskelig agent, sammen med et sammendrag av alle viktige detaljer som samles inn under chatten. På denne måten blir agenten raskt informert og kan begynne å hjelpe kunden umiddelbart.

Fordeler for kontaktsenteret ditt

Med vår chatbot kan du betjene flere kunder per dag uten å ansette flere ansatte eller legge mer press på dine eksisterende agenter. Ved å automatisere flere kundeinteraksjoner kan du:

 • Reduser samtalevolumet og ventetidene
 • Frigjør tid slik at agenter kan fokusere på mer komplekse oppgaver
 • Forbedre agenters engasjement og arbeidstilfredshet
 • Tilrettelegge for selvbetjening for kundene
 • Reduser kostnadene per tjenesteforespørsel

Chatboten er tilgjengelig som en separat løsning eller som et tillegg til din Puzzel kundeserviceplattform.

I tillegg til Puzzel Smart Chatbot lanserer vi Puzzel Performance Management.

I dagens datadrevne kontaktsenter kan ledere bruke godt over halvparten av tiden sin på å samle inn data fra ulike systemer, importere dem til analysesystemer og analysere rapportene. Det er dyrebar tid som vi tror kan brukes bedre. Med Puzzle Performance Management har vi samlet alle kontaktsenterets KPIer og måleverdier på ett sted. Du kan lage målrettede KPIer basert på dine kanaler og forretningskøer, og visualisere både gruppens og individuelle agenters prestasjoner i forhold til målene i sanntid, i en og samme løsning.

Alle data samlet på ett sted

Når alle kontaktsenterets måleverdier er samlet på ett sted, kan du bruke mindre tid på å samle inn og analysere data og mer tid på å ta faktiske handlinger for teamene dine. Med et øyeblikk kan du se hvor agenter presterer godt og hvor de må forbedre seg for å øke produktiviteten og kundetilfredsheten.

Nye funksjoner og generelle forbedringer

I løpet av det siste kvartalet har vi også gjort en rekke forbedringer på Puzzles kundeserviceplattform. Disse inkluderer støtte for:

Vil du holde deg oppdatert på de siste nyhetene fra Puzzel? Abonner på vårt nyhetsbrev nedenfor!

Du liker kanskje også…