1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Skap de beste kundeopplevelsene med SMS

Fra bloggen

Skap de beste kundeopplevelsene med SMS

SMS legger til rette for enkel, tydelig og effektiv kommunikasjon. Det setter kundene dine pris på. 

– Alle har SMS. Det er ingen forutsetning at brukeren har installert en app på sin telefon på forhånd, sier Harald Bakken, produktsjef i Puzzel.

Den enkle kommunikasjonsmetoden er lett tilgjengelig for mottakeren, og så å si alle mobiltelefoner gir brukeren et tydelig varsel når det kommer en ny melding. Sjansen er derfor stor for at budskapet blir lest i løpet av kort tid, og at du får rask respons om du ber om det. Melding leveres innen fem sekunder og åpnes innen 90 sekunder. 

SMS-plattform gir effektiv kommunikasjon 

Formatet til SMS gjør at budskapet ofte er enkelt, spisset og direkte fra avsender.

–  Dette gjør det tilsvarende enkelt å returnere et svar. Kundebehandlingen blir dermed mer effektiv enn i andre kanaler. Det gir mer fornøyde sluttbrukere og besparelser i ressursbruk.

Meldinger som tikker inn på mobilen blir lest av hele 98 prosent av mottakerne i løpet av få minutter. En SMS-løsning for bedriften din kan derfor gi en unik mulighet til å kommunisere med kundene, enten det gjelder masseutsendelser, manuelle eller automatiske utsendelser. 

– SMS passer for absolutt alle målgrupper. Og særlig yngre generasjoner foretrekker å kunne sende en melding fremfor å ringe kundeservice.  

Harald Bakken mener det er mange gode grunner til at bedrifter bør bruke mer SMS i kommunikasjon med sine kunder i kontaktsenteret. 

– En enkel melding kan ofte veilede kundene på rett vei, enten det gjelder kjøp eller informasjon. SMS kan for eksempel konvertere brukere til bedriftens hjemmeside slik at de i større grad kan hjelpe seg selv fremfor å snakke med en agent, eller mens de står i kø. 

Send og motta SMS i kontaktsenteret

Vår SMS-plattform er en enkel løsning som gir din bedrift store muligheter. SMS-tjenestene leveres via vårt API, Puzzel SMS Gateway, og kan integreres i vår kontaktsenterløsning og Ticketing. Det gjør at du kan samle all kommunikasjon sammen med de andre kanalene du bruker. 

Vi tilbyr inngående og utgående meldinger, og både automatiske og manuelle utsendelser. Du kan foreta masseutsendelser, sende ut kritiske varslinger eller betalingspåminnelser. Plattformen legger til rette for at kunder kan sende SMS til bedriften din. 

– Våre løsninger sørger for at alle meldinger blir mottatt og personlig besvart etter definert servicenivå. Vår tjeneste kan også kobles til vår Bot Gateway for automatisk eller hybrid behandling av SMS-henvendelser.   

SMS sikrer et godt sluttinntrykk

Dette kan for eksempel brukes til å måle kundetilfredshet, og umiddelbart fange opp de mest misfornøyde kundene. 

– Misfornøyde brukere vender seg i langt større grad enn tidligere til sosiale medier når de har negative opplevelser med kundebehandlingen. Den negative omtalen blir senere tilgjengelig i søkemotorer som andre ser når de ønsker å orientere seg om bedriften.

Vi har løsninger som kan trigge automatisk tilbakering fra et WinBack-team til de mest misfornøyde brukerne basert på score sendt inn via kundetilfredshetsmåling på SMS. 

– Slik kan SMS være med å sikre at alle har et godt sluttinntrykk av din bedrift.

Vil du vite mer? Få en gratis demo!  

Du liker kanskje også…