1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Puzzel’s topp 5 artikler fra 2021

Fra bloggen

Puzzel’s topp 5 artikler fra 2021

Vi starter det nye året med å dele noen av de mest leste artiklene våre fra 2021.

2021 var en berg-og-dal-bane av nedstengninger og gjenåpninger. Men gjennom det hele var din tørst etter kunnskap og den nyeste innsikten og trendene fra kontaktsenterverdenen umettelig. Sjekk ut våre fem mest leste blogger nedenfor.

1. Total Experience: Teknologitrenden som vil revolusjonere kundeservice i 2021

På sitt årlige IT-symposium i oktober 2020 erklærte Gartner Total Experience (TX) som en av de viktigste strategiske teknologitrendene å se i 2021. Så hva er det og hvorfor var det spesielt viktig for kontaktsentre i 2021?

2. Agent Experience: Hva er det og hvorfor kan dette gi deg fornøyde kunder?

Agentopplevelse ble en toppprioritet for kontaktsentre i 2021, etter de lange og vanskelige nedstengningene i 2020. For å hjelpe bedriftsledere med å navigere denne gangen publiserte vi en firedelt bloggserie om Agent Experience (AX) som utforsker hvordan man kan skape lykkeligere og mer motiverende arbeidsmiljøer for agenter.

3. Video: Den nye kanalen for smartere kundeopplevelser

Kundenes forventninger endret seg dramatisk i 2021. Toleransen for dårlig service ble redusert og etterspørselen etter smartere, mer personlig tilpassede og empatiske digitale opplevelser økte. Derfor lanserte vi video- og skjermdeling i mai 2021, og ga bedrifter muligheten til å videochatte og dele nettøkter med kunder eksternt.

4. Hybrid arbeidsform: Muligheter og hindringer for kontaktsentre

Arbeidets fremtid vil sannsynligvis være hybrid, med flere ansatte som nå ønsker fleksibelt arbeid i kjølvannet av pandemien. I denne bloggen reflekterte vår CMO Jonathan Allan over hva dette kan bety for kontaktsentre fremover.

5. Dette er megatrendene i kundeservice

Hvordan vi behandler kundene våre er gått fra å være en hygienefaktor til å bli noe du kan skille deg ut med. Samtidig er det mange trender og strategiske veivalg innen kundeservice. På webinaret vi hadde 10. november 2021, ble de viktigste trendene innen innovasjon og utvikling belyst.

Vil du lese mer fra Puzzel? Bokmerk bloggen vår eller meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev nedenfor.

Du liker kanskje også…