1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Styrker utviklingen av kontaktsenteret med Vergic

Fra bloggen

Styrker utviklingen av kontaktsenteret med Vergic

Det skjer omfattende endringer i kontaktsenteret – og det gjør det her hos Puzzel også! 

I løpet av de siste 18 månedene har kontaktsenteret utviklet seg fra en kundeservicekanal til en multifunksjonell forretningsenhet. 

Kontaktsenteret har blitt bedriftens ansikt utad, en forbindelse med kundene gjennom mange digitale kanaler og tale kanaler. Det leverer en reaktiv og proaktiv kommunikasjon og støtter alt fra markedsføring til salg, fakturering og support. 

Kort sagt: Kontaktsenteret er ikke lenger bare en utgiftspost, det har blitt en aktiv pådriver for lojalitet, inntekt og verdi for bedrifter. Vi tror at Puzzel er på vei til å bli et opplevelsessenter

Hva betyr det for deg? Og for leverandører av Kontaktsenterløsninger (CCaaS) slik som oss? 

En ny rolle for CCaaS 

Puzzel er hele tiden på utkikk etter metoder for å forbedre plattformen vår og støtte kontaktsentre etter hvert som de utvikler seg og påtar seg nytt ansvar. 

I 20 år har vi utviklet løsninger og utviklet verktøy for å hjelpe bedrifter med å løse sine kundeinteraksjoner. Men nå vil vi gå enda lenger: Vi vil være en pådriver for fremtidens handel med smarte opplevelser. 

Hva innebærer det? Vi vil gi bedrifter muligheten til å levere fremragende digitale opplevelser hvor som helst og når som helst, med empati og personlig tilpasning. Vi vil gjerne sette teamene dine i stand til å: 

  • Oppfatte forbrukernes adferd og forutse deres behov. 
  • Levere intuitiv og intelligent selvbetjening. 
  • Legge til rette for «verdiforbedring» gjennom skreddersydd, proaktiv kommunikasjon som hjelper kundene til å utnytte hele verdien og nytten av produktet eller tjenesten 

La oss presentere Vergic 

For å få fart på dette er vi veldig glade for å kunngjøre at vi har kjøpt den ledende digitale engasjementsplattformen Vergic. 

Siden de ble etablert i 2007 har Vergic bygget en imponerende digital engasjementsløsning som spenner over responsiv overvåking av kundeadferd i nettleseren, avanserte chatbots, integrert video og skjermdeling. 

Disse verktøyene er designet for å hjelpe markedsførings-, salgs- og kundeserviceteam – i alle bransjer – til å levere mer personlige og engasjerende digitale opplevelser. Akkurat nå brukes Vergics teknologi av ledende organisasjoner i Skandinavia, Europa og USA, blant annet urprodusenten Citizen, reisebyrået Xanterra Travel og detaljhandelskjeden Clas Ohlson. 

Fremtiden for kontaktsenteret 

Når verden går videre etter pandemien, tror vi det er disse verktøyene og egenskapene kontaktsenteret vil ha behov for etter hvert som fysiske og virtuelle verdener møtes og kundene krever smartere opplevelser. 

Ved å integrere Vergics digitale engasjementsteknologi i Puzzels kundeserviceplattform kan vi støtte ditt kontaktsenter etter hvert som det blir et multifunksjonelt opplevelsessenter for virksomheten din. 

Vi har allerede sett at våre Live Share- og Screen Share-funksjoner som ble lansert tidligere i år, er blitt sterkt etterspurt. De har gjort det mulig for kontaktsentre å levere personlig visuell støtte hvor som helst, i en tid da de fleste kundene har opplevd mangel på kontakt med mange produsenter. 

Puzzels CEO Frederic Laziou sier: “Kundene krever smartere kundeopplevelser. Bedriftene som ikke tilbyr digitale kundeopplevelser der innovasjon og automatisering sammen med høy grad av empati er en del av opplevelsen, vil henge etter ”.

Støtter kundevalg 

Vi innser naturligvis at vår åpne plattform og økosystem av partnere er viktige fordeler for Puzzel. 

Puzzel Marketplace gir våre kunder muligheten til å bygge en individuelt tilpasset kontaktsenterløsning som støtter deres unike behov og spesielle arbeidsflyt. Med denne bakgrunnen forventer vi å fortsette våre partnerskap med tredjepartsleverandører av kundeengasjement og understøtte kundenes valg. 

Puzzel har nå gjort tre oppkjøp på like mange år. Vi kjøpte Logicalware i desember 2019 og løsningen U-WFM for bemanningsplanlegging i april i fjor. Dermed har vi fått avansert ticketing og WFM inn i den skybaserte plattformen vår. 

Nå er vi glade for å kunne ønske Vergic velkommen i teamet. Sammen skal vi legge ut på vår nye reise for å være en pådriver for fremtidens handel med smarte opplevelser. 

Velkommen til Puzzel, Vergic! 

Se pressemeldingen om oppkjøpet av Vergic her. 

Du liker kanskje også…