1. Hjem
  2. Neighbourhood
  3. Aktuelt
  4. Blogg
  5. Vi introduserer: Customer Hub 

Fra bloggen

Vi introduserer: Customer Hub 

Forskning viser at e-post fortsatt er den foretrukne kanalen for kunder, etter telefon[1]. Å tilby kundeservice via e-post kan imidlertid føles uorganisert og rotete for kundene. Customer Hub, en ny tilleggsfunksjon i Case Management, effektiviserer og forenkler kundeservice via e-postkanalen.

Utfordringer med å gi effektiv kundeservice via e-post

Med kundekommunikasjon spredt over flere innbokser, kan kunder slite med å få oversikt over de mest relevante og oppdaterte e-posttrådene. Lange e-posttråder, lange ventetider, og ulike saksnummer, kan virke overveldende for kunden.

Dette kan igjen føre til en uoversiktlig kundereise og redusert effektivitet. For virksomheter gjelder det å optimalisere og tilpasse kundereisen.

Puzzel Customer Hub effektiviserer kundeservice via e-post

Å sikre en sømløs kundeopplevelse er vanskelig – og det er her Puzzel Customer Hub kommer inn. Som en funksjon i Puzzels kontaktsenterløsning, bygger Customer Hub på Case Managements kraftige funksjoner, og lar bedrifter forbedre kundeopplevelsen for kunder som kontakter dem via e-post.

En samlet plass der kunder får oversikt over deres henvendelser

Puzzel Customer Hub tilbyr en dedikert plass der kundene kan eie sin kundereise. Her kan kunder opprette, redigere, svare på, eller ganske enkelt gjennomgå all kommunikasjon med virksomheten din.

Customer Hub er en plattform der kunder kan få oppdateringer raskt og enkelt, uten å måtte trenge enda et sett med ny innlogging. Customer Hub er tilgjengelig i løpet av få sekunder via en lenke sendt til kundens innboks.

Her kan kundene opprette, redigere eller ganske enkelt gjennomgå henvendelser – både tidligere og pågående. Customer Hub blir et sted for å motta og dele informasjon.

Forenkler kundeopplevelsen med flere funksjoner

Det er også mulig å tilpasse Customer Hub til å passe med ditt varemerke. Customer Hub kan tilpasses med din logo for å samstemme med merkevarebyggingen til din bedrift.

Den brukervennlige redigeringen kan struktureres med skjemaer, noe som sikrer at agentene dine alltid har relevant informasjon for å fremskynde løsningen av henvendelsen. En oversikt som er lett å navigere betyr at kundene alltid har oversikt over henvendelsene sine. Risikoen for tapte oppdateringer eller uleste e-poster er minimert.

I tillegg er det en rekke integrasjoner tilgjengelig. Funksjonen kan kobles til Jira, Teams, Salesforce og til og med ChatGPT – for automatiserte svar som utnytter AI.

Gir kunder bedre oversikt

I følge forskning [2], oppgir kun 31% av kunder at de føler bedrifter behandler dem som unike individer, mens 62% foretrekker personlige produkter eller tjenester. Disse tallene indikerer et tiltrengt skifte fra en generisk tilnærming til en strategi som setter kunden i sentrum.

Ved å sette kunden i førersetet lar Customer Hub kundene ha kontroll over sine henvendelser, forenkler bruk av e-post og tilpasser opplevelsen. En funksjon som er skreddersydd for dine kunder.

Oppdag mer om Customer Hub med en uforpliktende demo med en av våre eksperter.

[1] https://www.salesforce.com/resources/research-reports/state-of-the-connected-customer/

[2] https://c1.sfdcstatic.com/content/dam/web/en_us/www/documents/research/salesforce-state-of-the-connected-customer-4th-ed.pdf 

Du liker kanskje også…