1. Home
  2. Neighbourhood
  3. Kunskapscenter
  4. Blogg
  5. Hybridarbetets paradox: 6 anledningar att integrera ditt kontaktcenter i Microsoft Teams

From the blog

Hybridarbetets paradox: 6 anledningar att integrera ditt kontaktcenter i Microsoft Teams

När vi började arbeta hemifrån under pandemin fick Microsoft Teams avgörande betydelse för möjligheten att hålla kontakten. Antalet dagliga aktiva användare steg faktiskt från 75 miljoner i april 2020 till 115 miljoner i oktober 2020, och vidare till hela 145 miljoner i april 2021. 

Om vi snabbspolar till idag håller majoriteten av nordiska kontaktcenter fortfarande jämna steg med den fortsatta efterfrågan på distans- och hybridarbetsmöjligheter. Utan verktyg som MS Teams och molnbaserade kontaktcenterlösningar som Puzzel hade det inte varit möjligt. 

Så löser du hybridarbetets paradox

“De fysiska platserna där vi utför vårt arbete är inte samma som de där arbetet faktiskt blir gjort.” – Microsoft 

Det är inte direkt förvånande att folk fortfarande vill ha den flexibilitet som distansarbete erbjuder och det smidiga samarbete som möjliggörs när man jobbar på plats. Även om verktyg som MS Teams gör att vi kan samarbeta på distans är det viktigt att backa upp med bra integrationer. Genom att integrera din kontaktcenterlösning med MS Teams ger du dina agenter allt de behöver för välfungerande distans- eller hybridarbete i en och samma lösning. 

Här är sex andra fördelar med en integration av Puzzel i MS Teams för dina kunder, agenter och ditt företag. 
 

  • Kunskapsdelning: Genom att koppla samman kundtjänst och back-office kan personalen utbyta information och råd i realtid för att minska handläggningstiden.  
  • Minskad ansträngning för agenterna: Med vår sömlösa integration behöver agenterna inte byta mellan olika fönster när de hjälper kunderna.  
  • Närvarostatus: Agenterna kan se om andra agenter är tillgängliga, upptagna, inte vid datorn eller i ett samtal, och se närvarostatus för alla andra kollegor i organisationen.   
  • Tillgång till kalendrar: Agenterna kan se sina kollegors kalendrar i Teams för att bättre kunna anpassa planer, möten och samtal.  
  • Flexibelt arbete: Agenterna kan hålla kontakten med sina kollegor oavsett var de väljer att arbeta, såväl nu som i framtiden. 
  • Empati: För att skapa verkligt sömlösa kundresor måste varumärken investera i teknik som hjälper medarbetarna att göra det de kan bäst ännu bättre. När du integrerar kontaktcentret med Microsoft Teams får dina agenter verktyg och insikter för att kunna ge empatisk service – för situationer som kräver en mänsklig touch – i en enhetlig applikation. 

Puzzel Contact Centre for Microsoft Teams

Puzzels molnbaserade kontaktcenterlösning i omnikanal integrerar sömlöst med MS Teams för effektiviserad service och förbättrat samarbete mellan olika team. Dina agenter blir nöjda – och dina kunder blir ännu nöjdare. Med denna sömlösa lösning kan agenterna interagera med hela organisationen via MS Teams, oavsett om de arbetar hemifrån, på kontoret eller någon annanstans. Och de behöver aldrig lämna Puzzelapplikationen. 

En certifierad Microsoft Teams-partner 

Med Puzzels kontaktcenter för Microsoft Teams kan du känna dig trygg med att integrationen har verifierats för att leverera den kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet som du och dina kunder förtjänar. 

Klicka här för att lära dig mer om hur du integrerar din kontaktcenterlösning i MS Teams eller Puzzels molnbaserade kontaktcenterlösning i omnikanal, eller prata med någon i Puzzel-teamet direkt.  

You might also like…