1. Home
 2. Neighbourhood
 3. Kunskapscenter
 4. Blogg
 5. Vårens produktsläpp: Lär känna Smart Chatbot och Performance Management

From the blog

Vårens produktsläpp: Lär känna Smart Chatbot och Performance Management

Effektivitet är det viktigaste för kundservicechefer just nu med rätta.  

Kontaktcenter får alltmer ansvar samtidigt som personalbristen håller kvar sitt grepp, vilket innebär att cheferna måste hitta smidigare och smartare sätt att jobba. För att hålla hög servicekvalitet och undvika att agenterna bränner ut sig måste de automatisera så många kundinteraktioner som möjligt och effektivisera arbetsflöden. 

Därför är vi otroligt glada över att idag kunna lansera två nya lösningar som hjälper dig med just det: Puzzel Smart Chatbot och Puzzel Performance Management. 

Puzzel Smart Chatbot 

Puzzel Smart Chatbot är en AI-driven chattrobotlösning som gör det möjligt för dig att erbjuda kundservice på din webbplats dygnet runt. Till skillnad från vanliga chattrobotar som bara besvarar vanliga frågor kan Puzzel Smart Chatbot också tränas upp till att hantera rutinmässiga serviceuppgifter, som hjälp med att logga in, återställa lösenord eller kontrollera leveransstatus, vilket sparar både tid och pengar.  

Vad mer gör den så smart? 

 • Personanpassad självbetjäning: Puzzel Smart Chatbot kan använda data från ditt CRM för att personanpassa kundinteraktionerna. Den kan också spåra användarnas beteende på din webbplats, inför och under interaktionerna, för att bättre förstå deras avsikter och leverera en smartare kundupplevelse. 
 • Proaktiv webbassistans: Puzzel Smart Chatbot kan också tränas upp till att känna igen när en kund verkar ha gått vilse på webbplatsen och erbjuda proaktivt stöd. Den kan ge rundturer på webbplatsen, automatiskt navigera kunderna till relevanta sidor för deras förfrågningar och lyfta fram specifika delar, som till exempel ett webbformulär de måste fylla i.   
 • Sömlösa vidarekopplingar: Om Puzzel Smart Chatbot inte räcker till kan den sömlöst koppla vidare kunden till en mänsklig agent, ihop med en sammanfattning av alla viktiga detaljer som samlats in under chatten. På så sätt blir agenten snabbt insatt och kan börja hjälpa kunden direkt.   

Fördelar för ditt kontaktcenter 

Med Puzzel Smart Chatbot kan du betjäna fler kunder per dag utan att anställa mer personal eller sätta mer press på dina befintliga team. Genom att automatisera fler kundinteraktioner kan du: 

 • Minska dina samtalsvolymer och väntetider 
 • Frigöra tid så att agenterna kan fokusera på mer komplexa uppgifter 
 • Förbättra agenternas engagemang och arbetstillfredsställelse  
 • Underlätta självbetjäning för kunderna 
 • Minska din kostnad per serviceförfrågan 

Puzzel Smart Chatbot finns nu tillgänglig som separat lösning eller som ett tillägg till din Puzzel Kundserviceplattform

Förutom Puzzel Smart Chatbot lanserar vi också Puzzel Performance Management

I dagens datadrivna kontaktcenter kan cheferna gott och väl lägga upp till halva sin tid på att samla in data från olika system, importera det till analyssystem, och analysera rapporterna. Det är dyrbar tid som vi anser skulle kunna användas bättre. Så med Puzzel Performance Management har vi samlat alla kontaktcentrets KPI:er och mätvärden på ett och samma ställe. Du kan skapa målinriktade KPI:er baserat på dina kanaler och affärsköer, och visualisera såväl gruppens som enskilda agenters prestationer i förhållande till målen i realtid, i en och samma lösning. 

Fördelar för ditt kontaktcenter 

När alla kontaktcentrets mätvärden samlas på ett ställe kan du lägga mindre tid på att samla in och analysera data och mer tid på att vidta faktiska åtgärder för dina team. Med ett ögonkast kan du se var agenterna presterar bra och var de behöver förbättra sig för att öka produktiviteten och kundnöjdheten. 

Just nu kan du som är kund hos Puzzel testa Puzzel Performance Management gratis i 45 dagar. 

Nya funktioner och allmänna förbättringar 

Under det senaste kvartalet har vi också gjort ett antal förbättringar av Puzzels kundserviceplattform. Dessa omfattar bland annat stöd för: 

Vill du hålla dig uppdaterad om alla nyheter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan!

You might also like…