1. Home
  2. Neighbourhood
  3. Kunskapscenter
  4. Blogg
  5. Så kan Puzzels paket hjälpa dig att engagera, glädja och inspirera dina agenter och kunder

From the blog

Så kan Puzzels paket hjälpa dig att engagera, glädja och inspirera dina agenter och kunder

Puzzel Packages image

Det har just blivit enklare att välja rätt kundtjänstlösning för kontaktcenter.

Idag lanserade Puzzel tre paket med kundtjänstlösningar – Engage, Delight och Inspire – som är utformade för att göra det enklare att köpa och bygga upp en lösning för kontaktcenter och att komma igång snabbare.

Eftersom vi har arbetat med kontaktcenter i över 20 år vet vi vilka funktioner du behöver för att lyckas i varje skede av din verksamhetstillväxt, oavsett om ni är ett nystartat småföretag eller ett stort och välkänt koncernbolag.

Det här behöver du veta

Eftersom vi förstår att service via omnikanal inte längre är en lyx utan en nödvändighet för kunderna erbjuder våra paket röstkanalen plus ytterligare en, två eller fyra digitala kanaler – såsom e-post, sociala medier, webbchatt eller SMS – vilket ger er friheten att välja den kanalmix som är rätt för era kunder. Alla våra paket innehåller även grundläggande Puzzel-support, som vid behov kan förlängas utanför kontorstid.

Engage

Puzzel Engage är vårt grundpaket för kontaktcenterlösningar. Genom att kombinera röst med ytterligare en digital kanal, skapas en äkta omnikanalsupplevelse för kunderna, vilken understöd av en lång rad nödvändiga funktioner. Kundtjänstens medarbetare och chefer får alla verktyg de behöver för att hantera samtal effektivt, inklusive Softphone, IVR, joursamtal, ljudhantering och samtalsinspelning, medan kompetensbaserad dirigering säkerställer att kunderna varje gång styrs till rätt personer med rätt kompetens för hantering av deras frågor. I Puzzel Engage ingår även ärendehantering via e-post, integration med CRM-system och tillgång till Puzzels API:er för ytterligare specialanpassning.

Delight 

Puzzel Delight är vår avancerade lösning för kontaktcenter. Lösningen kombinerar röstsamtal med två ytterligare digitala kanaler för en mer imponerande kundupplevelse, förstärkt med artificiell intelligens och extra automatiseringsfunktioner. Förutom våra standardverktyg för röstsamtal innehåller paketet även tyst övervakning för förbättrad kvalitetskontroll, och motringning som ger kunderna ett bekvämare sätt att ta kontakt utan att behöva vänta i kö. Puzzel Delight erbjuder ärendehantering av e-post, grundläggande CRM-integration, tillgång till Puzzels API:er och vår Advanced Agent Assist, som kan vägleda agenter genom utmanande interaktioner med hjälpsamma förslag baserat på kundens humör. Agenter och chefer kan också dra nytta av undersökningar för att mäta och spåra kundnöjdheten, samt e-post- och SMS-kampanjer som gör det möjligt att proaktivt nå ut till kunder och starta kundsamtal.

Inspire 

Puzzel Inspire är den ultimata kontaktcenterlösningen, som kombinerar röstsamtal med alla övriga digitala kanaler till enastående kundupplevelser. Förutom allt som finns i Puzzel Delight, ingår även lagring av inspelade samtal under 12 månader, för förbättrad kundtjänst och regelefterlevnad. Ni får även tillgång till vår kraftfulla bemanningsplaneringslösning, Puzzel Workforce Management (WFM). Med WFM kan de ansvariga ta fram exakta efterfrågeprognoser och schemalägga medarbetarna så att de har de bästa förutsättningarna att ge högsta möjliga service till kunderna. De kan också övervaka interaktioner i realtid (RTA – Real Time Adherence) för att följa kundtjänstmedarbetarnas prestationer och beteende. Alla Puzzels paket levereras med detaljerad rapporterings och analyser, vilket gör det möjligt för kontaktcenteransvariga att snabbt mäta kundnöjdhet, medarbetares och teams effektivitet och maximera avkastningen på investeringen.

Design 

Med Puzzel Design kan ni bygga er egen skräddarsydda kontaktcenterlösning. Vi hjälper er att välja rätt kanaler, integrationer, verktyg och automatiseringar som passar för ert unika affärsbehov och kontaktcentermiljö. Vår öppna programvara kan integreras mot CRM-system, taligenkänningsplattformar och dussintals tredjepartsprogram, inklusive Microsoft Teams, Slack och Skype for Business, vilket låter er bygga den effektivast möjliga lösningen för kontaktcentret.

Därför tillhör färdigpaketerade CCaaS-lösningar framtiden

Kontaktcenterbranschen har förändrats kraftigt under de senaste åren. I allt från hemarbete till självbetjäning – företagen har nu extra mycket press på sig att hinna att nå upp till kundernas förväntningar och ta till sig den senaste tekniken och bästa praxis för att imponera på och behålla sina kunder. Men det nuvarande utbudet inom CCaaS saknar smidighet och öppenhet och är alltför komplext. De flesta kontaktcenterlösningar som säljs är samma som användes för föråldrade lösningar med fysisk närvaro, komplicerade inköpsrutiner och en förvirrande uppsättning tillval och alternativ. Vi anser att det är dags för kontaktcentrens ledare att uppleva fördelarna med en strategi som sätter kunden i första rummet när de söker samarbetspartner för tekniken.

Vårt engagemang för dig

Våra nya paket är bara ett av våra olika sätt att placera kunden i centrum för allt vi gör. Här hos Puzzel har vi dessutom etablerat den nya funktionen Customer Success för att bättre stödja våra kunder under deras utveckling och vi har gjort extra investeringar i våra team för tjänster och support.

Läs mer om våra nya paket här.

You might also like…