1. Home
 2. Neighbourhood
 3. Kunskapscenter
 4. Blogg
 5. Vi introducerar vårt nya och förbättrade Hjälpcenter!

From the blog

Vi introducerar vårt nya och förbättrade Hjälpcenter!

Help Centre image

Vi har byggt ett helt nytt Hjälpcenter för att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt från dina Puzzel-lösningar. Här är allt du behöver veta.

I vårt nya Hjälpcenter hittar du allt du behöver för:

 • Kunskapsbas: Användbar information och vanliga frågor om våra lösningar Puzzel Contact Centre, Workforce Management (WFM) och Ticketing
 • Produktdokument: Användarguider, tekniska specifikationer och instruktionsmanualer för våra produkter och integrationer
 • Tillkännagivanden: De senaste nyheterna, uppdateringarna och pressmeddelandena från Puzzel-teamet
 • Versionsinformation: Teknisk sammanfattning av våra senaste uppdateringar, inklusive nya funktioner, förbättringar och buggfixar
 • API-dokumentation: Referensmaterial för att jobba med vår API
 • Puzzel Academy: Vår undervisningsportal på nätet, fullpackad med korta interaktiva kurser och resurser som hjälper din professionella utveckling

Hemsidan är nu också helt tillgänglig för kunder, partners och allmänheten, utan att inloggning krävs. Du kan när som helst gå ut på nätet och få tillgång till våra resurser eller ladda ner dem för att läsa och använda offline.

Vår nya Support-flik gör det enklare för dig att lägga in serviceärenden och att följa deras status online. Du kan enkelt klicka på fliken Support på höger sida av hemsidan och följa anvisningarna. Om du behöver brådskande assistans kan vår Livechatt sätta dig i kontakt med vår vänliga kundtjänst.

Vår Neighbourhood är här för dig

Hos Puzzel tror vi på att kultivera ett öppet och samarbetsvilligt ekosystem där våra kunder, partners och anställda kan dela kunskap, råd och erfarenheter för att hjälpa varandra lyckas. Vi ser detta ekosystem som vår Neighbourhood.

“Vårt Hjälpcenter spelar en mycket viktig roll för att hjälpa vår Neighbourhood att lyckas. Med dess nya layout och ljusa design, intuitiva sökfält och snabbt tillgängliga support-flik hoppas vi att våra kunder och partners kommer tycka att det är lättare att hitta den information och hjälp de behöver för att bli framgångsrika”, sade Thomas Rødseth, teknisk chef för Puzzel.

Fem snabba tips för att hjälpa dig komma igång

 1. Hur får jag tillgång till Hjälpcentret?

Du hittar Hjälpcentret här. Hemsidan är nu fullt tillgänglig för kunder, partners och allmänheten, utan krav på inloggning.

 1. Hur skickar jag in ett ärende?

För att skicka in ett ärende klickar du på fliken Support på höger sida på Hjälpcentrets hemsida. Du kommer få valet att skapa ett nytt ärende eller att kolla statusen på ett existerande ärende. Bara välj och följ anvisningarna. För att chatta med vår vänliga kundtjänst kan du klicka på Live Chat och ange ditt namn, din e-postadress, ditt kundnummer och land.

 1. Var kan jag hitta den senaste versionsinformationen?

Vi uppdaterar regelbundet våra lösningar för att garantera att de alltid fungerar effektivt för våra kunder. Du kan hitta detaljerade sammandrag för våra uppdateringar, inklusive de senaste funktionerna, förbättringar och buggfixar under Release Notes.

 1. Var kan jag hitta de senaste nyheterna från Puzzel?

Du kan hitta alla de senaste nyheterna och pressmeddelandena under Announcements. Viktiga uppdateringar för våra lösningar och tjänster kommer också understrykas under What’s New.

 1. Vad är Puzzel Academy? 

Puzzel Academy är vår onlinebaserade lärportal där du kan hitta ett utbud av korta interaktiva kurser för Puzzels lösningar; Contact Centre, WFM och Ticketing, och även ytterligare digitala resurser som designats för att stödja din professionella utveckling. Aktiviteterna tar mellan 15 och 40 minuter att fullgöra och du kan få tillgång till dem var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst. Du kan få reda på mer om Puzzel Academy här.

You might also like…