1. Kotisivu
  2. Neighbourhood
  3. Tietoa ja inspiraatiota
  4. Blogi
  5. Helppo integraatio ja nopea käyttöönotto – tämä on Puzzel Ticketing

Postaukset

Helppo integraatio ja nopea käyttöönotto – tämä on Puzzel Ticketing

Integroidun tiketöinnin käyttö on välttämätöntä jokaisen yrityksen asiakaspalvelussa. Pilvipohjaisella ratkaisulla sekä integraatio että käyttöönotto on vaivatonta ja näet nopeasti tuloksia asiakaspalvelussasi. “Asiakaspalvelijoiden tehokkuus kasvaa huomattavasti”, Kenton Drover, Puzzelin Consultant Implementation Engineer, sanoo.

Yritykset ja niiden asiakaspalvelu voivat hyötyä suuresti integroidun tiketöinnin käytöstä.
“Integroidun ratkaisun suurena etuna on, että kaikki kommunikaation lähteet kuten puhelut, sähköpostit ja chat-keskustelut voidaan ohjata priorisoidussa järjestyksessä yhdestä keskeisestä applikaatiosta. Täten voidaan varmistaa, että henkilökunta voi olla tehokkaimmillaan ja että asiakkaille annetaan nopea ja korkealaatuinen asiakaskokemus riippumatta siitä, missä kanavassa he ottavat yhteyttä yritykseen”, hän sanoo ja jatkaa:
Puzzel Ticketing hallitsee kaikkia sisään- ja ulostulevia kontakteja, jotka tulevat sähköpostitse tai tekstiviestitse. Applikaatiota voidaan myös käyttää firman sisäisesti uusien tapausten ja tikettien luomiseen ja niitä voi jakaa agenttien ja/tai tiimien kesken.”
Tiketöinnin toisena etuna on se, että tapausten hallinta helpottuu ja asiakaspalvelijat voivat antaa parasta palvelua asiakkaille, jotka tarvitsevat apuasi.
“On paljon helpompaa työskennellä tiketöintijärjestelmässä kuin perinteisessä sähköpostiohjelmassa, kun käsittelee asiakaspalvelukyselyitä.
Tämä riippuu siitä, että kuka tahansa asiakaspalvelijoista voi avata tiketin ja jatkaa siitä, mihin edellinen asiakaspalvelija jäi, koska kaikki edeltävät tapahtumat ovat näkyvissä sille agentille, joka hoitaa tapausta”, Dover sanoo.
Puzzel Ticketing on täysin pilvipohjainen ratkaisu, minkä ansiosta on palvelun käyttöönotto on helppoa. Tämä tarkoittaa myös Doverin mukaan, että minkäänlaista laitteistoa ei tarvitse asentaa paikan päällä ratkaisua käytettäessä.
“Puzzel Ticketing on pilvipohjainen ratkaisu, joka integroituu saumattomasti Puzzelin asiakaspalvelualustan, eli Puzzel Contact Centerin, kanssa. Et tarvitse muuta kuin tietokoneen ja standardin internetselaimen, kuten Chromen tai Firefoxin. Tällä saumattomalla ratkaisulla asiakaspalvelija, joka kirjautuu sisään Puzzelin Agent-applikaatioon, voi käyttää Puzzel Ticketingia missä tahansa ja saada sieltä tärkeää tietoa samalla kun hän käyttää Contact Center -ratkaisua.”

Miksi valita Puzzelin integroitu tapaustenhallinta, Puzzel Ticketing?

“Puzzel Ticketing on täysin optimoitu jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan. Kuuntelemme teitä ja tarpeitanne sekä vaatimuksianne rakentaaksemme juuri teille sopivan ratkaisun.”

Mitä kuuluu Puzzel Ticketingin käyttöönottoprosessiin?

“Ensin Solution Architect Puzzelilta pitää ensimmäisen workshop-session tiimisi kanssa, jotta ymmärrämme, millaisia vaatimuksia ja tarpeita organisaatiossasi on. Sitten luomme design-dokumentin ja rakennamme täydellisesti sinun tiimillesi sopivan ratkaisun. Vakiona käyttöönottoprosessiin kuuluu myös sekä agentti- että adminkoulutus kaikille ratkaisua käyttäville”, Dover kertoo.

Kiinnostaisiko sinua testata Puzzel Ticketingiä? Tarjoamme ilmaisen kokeilujakson, lue lisää täällä.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua…