1. Kotisivu
  2. Neighbourhood
  3. Tietoa ja inspiraatiota
  4. Blogi
  5. Kohti kehittyneempiä asiakaspalvelukeskuksia yhdessä Vergicin kanssa

Postaukset

Kohti kehittyneempiä asiakaspalvelukeskuksia yhdessä Vergicin kanssa

Asiakaspalvelukeskuksessa tapahtuu suuria muutoksia — niin myös meillä Puzzelilla! 

Viimeisen puolentoista vuoden aikana asiakaspalvelukeskukset ovat kehittyneet asiakaspalvelukanavista monitoiminnallisiksi liiketoimintayksiköiksi. 
Niistä on tullut yrityksen kasvot, sillä ne muodostavat yhteyden asiakkaisiin usein eri kanavien välityksellä aina digitaalisesta äänen kautta tapahtuvaan vuorovaikutukseen tarjoamalla niin reagoivaa kuin ennakoivaakin viestintää ja tukemalla erilaisia toimintoja aina markkinoinnista laskutukseen ja tekniseen tukeen.  
Lyhyesti sanottuna asiakaspalveluskeskuksia ei voida enää pitää pelkkinä kustannuskeskuksina, vaan aktiivisina asiakasuskollisuuden, tulojen ja arvon vauhdittajina. Me Puzzelilla uskomme, että ne ovat muuttumassa eräänlaisiksi kokemuskeskuksiksi. 
Mitä tämä sitten tarkoittaa sinulle? Entä meidän kaltaisillemme asiakaspalvelukeskusten palveluntarjoajille (Contact Centre as a Service, CCaaS)? 

CCaaS ja uusi rooli

 Puzzel etsii jatkuvasti tapoja parantaa alustaansa ja tukea asiakaspalvelukeskuksia niiden kehittyessä ja ottaessa vastaan uusia vastuualueita. 
Olemme kehittäneet jo 20 vuoden ajan ratkaisuja ja työkaluja, joiden avulla yritykset voivat ratkaista asiakasvuorovaikutustilanteitaan. Nyt kuitenkin haluamme mennä vielä pidemmälle: haluamme viedä kaupankäynnin tulevaisuudessa aivan uudelle tasolle älykkäiden kokemusten avulla. 
Mitä se tarkoittaa? Haluamme antaa yrityksille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen erinomaisia empaattisia ja yksilöityjä digitaalisia kokemuksia mistä ja milloin tahansa. Haluamme, että tiimisi voivat tehdä seuraavia asioita:  

  • Ymmärtää kuluttajien käyttäytymistä ja ennakoida heidän tarpeitaan. 
  • Tarjota intuitiivista ja älykästä itsepalvelua. 
  • Tarjota lisäarvoa erittäin räätälöidyn ja ennakoivan viestinnän avulla, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään paremmin tuotteensa tai palvelunsa tarjoaman arvon ja hyödyn kokonaisvaltaisesti. 

Esittelyssä Vergic 

Meillä on ilo ilmoittaa, että vauhdittaaksemme tätä matkaa olemme ostaneet Vergicin, joka on digitaalisten sitoutumisalustojen johtava toimija. 
Vergic on tarjonnut vaikuttavia digitaalisia sitoutumisratkaisuja jo vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen kattaviin ratkaisuihin kuuluvat muun muassa reagoiva asiakaskäyttäytymisen seuranta selaimessa, kehittyneet chatbotit sekä integroidut video- ja yhteisselailuratkaisut. 
Nämä työkalut on suunniteltu auttamaan markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelutiimejä kaikilla toimialoilla, jotta ne voivat tarjota yksilöllisempiä ja kiinnostavampia digitaalisia kokemuksia. Tällä hetkellä Vergicin teknologiaa käyttävät johtavat organisaatiot niin Skandinaviassa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Tällaisia ovat muun muassa kellovalmistaja Citizen, matkatoimisto Xanterra Travel ja kodinkoneiden jälleenmyyjä Clas Ohlson. 

Asiakaspalvelukeskuksen tulevaisuus

 Uskomme, että pandemian jälkeisessä maailmassa asiakaspalvelukeskukset tarvitsevat juuri tällaisia työkaluja ja valmiuksia virtuaalisten maailmojen lähentyessä ja asiakkaiden vaatiessa aina vain älykkäämpiä kokemuksia. 
Integroimalla Vergicin digitaalista sitoutumista parantavan teknologian Puzzelin asiakaspalvelualustaan voimme tukea asiakaspalvelukeskustasi tekemällä siitä yrityksesi monitoiminnallisen elämyskeskuksen. 
Aiemmin tänä vuonna julkaisemillamme Live Share– ja Screen Share -ominaisuuksilla on jo vahva kysyntä. Ominaisuuksien ansiosta asiakaspalvelukeskukset ovat voineet tarjota asiakkailleen henkilökohtaista visuaalista tukea mistä tahansa aikana, jolloin useimmat asiakkaat ovat tunteneet erkaantuvansa brändeistä. 

Tukea asiakasvalintoihin 

Avoin alustamme ja kumppaniekosysteemimme ovat meidän mielestämme Puzzelin tärkeimpiä etuja. 
Puzzel Marketplace tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden luoda räätälöity asiakaspalvelukeskusratkaisu, joka tukee yrityksen ainutlaatuisia tarpeita ja työnkulkuja. Näin ollen odotamme jatkavamme kumppanuuksiamme kolmansien osapuolten asiakkaiden sitouttamistoimittajien kanssa ja tukevamme asiakkaiden valintoja. 
Puzzel on nyt tehnyt kolmen vuoden aikana kolme yrityskauppaa. Ostimme Logicalwaren joulukuussa 2019 ja U-WFM-työvoimanhallintaratkaisun viime vuoden huhtikuussa. Näiden kauppojen ansiosta olemme voineet lisätä pilvialustallemme kehittyneen tiketöinnin ja työvoiman hallinnan.  
Olemme iloisia voidessamme toivottaa Vergicin tervetulleeksi tiimiimme ja viedä yhdessä kaupankäynnin tulevaisuuden uudelle tasolle älykkäiden kokemusten avulla.   

Tervetuloa Puzzeliin, Vergic! 
Lue lisää Vergicistä ja yrityskaupastamme verkkosivuiltamme.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua…