1. Home
  2. Neighbourhood
  3. Kunskapscenter
  4. Blogg
  5. Enkel integrering och snabb uppstart – det här är Puzzel Ticketing

From the blog

Enkel integrering och snabb uppstart – det här är Puzzel Ticketing

Att använda sig av integrerad ärendehantering är något som är oumbärligt för ett företags kundtjänst. Med en molnbaserad lösning är integrationen och uppstarten enkel och får snabba effekter för kundtjänsten. “Agenternas produktivitet höjs avsevärt”, säger Kenton Drover, Consultant Implementation Engineer, på Puzzel.

Det finns stora fördelar för ett företag, och dess kundtjänst, att hämta genom att använda sig av en integrerad ärendehantering.

“Den stora fördelen med en integrerad lösning är att flera kommunikationskällor, som samtal, ärenden och chat, kan dirigeras på ett prioriterat sätt från en central applikation. Det gör att ni kan säkerställa att personalen uppnår den högsta produktiviteten, samt att kunderna får en snabb kundupplevelse med hög kvalité oberoende av vilken kanal de kontaktar företaget via”, säger han och fortsätter:

Puzzel Ticketing kan specifikt hantera inkommande och utgående interaktioner via e-post eller sms. Applikationen kan också användas för att skapa ärenden för internt bruk eller för att tilldela ärenden mellan specifika agenter och/eller team.”

En annan fördel med en integrerad ärendehantering är att det underlättar för agenterna att hantera ärenden, vilket gör att de kan ge den bästa servicen till de kunder som är i kontakt med företagets kundtjänst.

“Det är mycket enklare att jobba i en integrerad ärendehantering än i en traditionell e-postklient när man hanterar kundtjänstärenden.
Detta beror på att vilken agent som helst kan öppna ett ärende och påbörja där den senaste agenten slutade, då alla tidigare händelser i ärendet är helt transparenta för den agenten som hanterar ärendet”, säger Kenton Dover.

Puzzel Ticketing är en helt molnbaserad lösning. Vilket gör det enkelt att komma i gång och börja använda tjänsten. Det betyder också att det inte krävs specifik mjuk eller hårdvara för att få det att fungera enligt Kenton Dover.

“Puzzel Ticketing är en molnbaserad applikation som integrerar sömlöst med applikationen för Puzzel Contact Center. Allt som behövs för att komma igång är en dator med en standardwebbläsare, som Chrome eller Firefox. Med den sömlösa lösningen kan agenten som loggar in via Puzzels agentapplikation, var som helst komma åt och använda Puzzel Ticketing i den övergripande kontaktcenterlösningen”.

Varför ska man välja Puzzels integrerade ärendehantering?

“Puzzel Ticketing är fullt optimerad för varje företag. Vi lyssnar på era behov och krav för att bygga den bästa lösningen för ert företag.”

Hur ser processen ut för att komma i gång med Puzzel Ticketing?

“Först kommer en lösningsarkitekt från Puzzel att hålla ett första workshop-samtal med ditt team för att förstå vilka behov och krav som företaget har. Sedan skapar vi ett designdokument och bygger den perfekta lösningen för ditt team för att kunna starta från dag 1. Som standard i vår process för att ni ska komma i gång får ditt team agent- och administrationsutbildning”, säger Kenton Dover.

Är ni intresserade av att testa Puzzel Ticketing? Vi erbjuder en gratis provperiod, läs mer här.

You might also like…