1. Home
  2. Neighbourhood
  3. Kunskapscenter
  4. Blogg
  5. Puzzel lanserar ny öppen marknadsplats för partners och kunder

From the blog

Puzzel lanserar ny öppen marknadsplats för partners och kunder

Puzzel, en ledande leverantör av molnbaserade kontaktcenterlösningar, lanserar nu en unik marknadsplats för partners och kunder. Puzzel Marketplace är det nya globala ekosystemet som förenklar för organisationer att ansluta externa molnapplikationer som förbättrar deras befintliga Puzzel-implementation. Samtidigt får Puzzels partners större exponering mot kunderna.

Puzzel samlar nu alla byggstenarna i sin kontaktcenterlösning och öppnar ett transparant partnernätverk med applikationer placerade i ett enda gränssnitt. Kunder brukar ofta berätta att de väljer Puzzel för att integration med andra applikationer är så enkel att genomföra. För befintliga och nya kunder innebär marknadsplatsen att de enkelt kan beställa och integrera applikationer via en enda plattform. För Puzzel-partners innebär det att de får en förstärkt exponering.

Den digitala marknadsplatsen ger en bra överblick över vilka applikationer som finns att välja på. Sen är det bara för Puzzels kunder att beställa digitala funktioner som gör deras kundtjänster smartare och mer tillgängliga. Marknadsplatsen innehåller även applikationer som främjar interna samarbeten. Bland applikationerna finns Skype for Business, Salesforce, Facebook, Twitter, Whatsapp, Voice Recording, BankID och Puzzel Performance Management.

Användarna kan vara  allt ifrån IT-administratörer i mindre företag till erfarna lösningsarkitekter i stora multinationella organisationer. De får nu enkel åtkomst till de bästa Puzzel-applikationerna med högsta mervärde och de mest pålitliga lösningarna från tredje part. Den noggrant utvalda portföljen av applikationer fungerar som byggstenar som stödjer dagens moderna kontaktcenterinfrastruktur. Att använda marknadsplatsen blir även kostnadseffektivt. Puzzels teknik är enkel att konfigurera. Detta, tillsammans med Puzzels erfarenhet av att leverera framgångsrika implementeringar av kontaktcenter, minskar kundernas behov av att investera i tidskrävande och kostsamma konsulter samt komplicerad utbildning.

Puzzel Marketplace  samlar allt som organisationer behöver för att bygga det optimala kontaktcentret – från de senaste innovationerna med hjälp av Artificiell Intelligens (AI) till smarta digitala kanaler.

Ta gärna en närmare titt på Puzzel Marketplace här och få en överblick över samtliga tillgängliga applikationer.

You might also like…