Till alla produkter

Puzzel Kontaktcenter.

Möt dina kunder där de är och lös frågor snabbare. Vår Contact Centre-plattform ger dina agenter möjlighet att leverera förstklassig kundsupport i rätt kanal och lyfta varje samtal.

Contact Centre Software

Betrodda av Europas ledare inom kundupplevelse.

Kontaktcenterplattformen för att
glädja dina kunder.

Optimering av kanaler

Möt dina kunder där de är.

Kundernas förväntningar är högre än någonsin. Vårt uppdrag är att se till att du har rätt verktyg för att överträffa dem. Med Puzzels Contact Centre-plattform kan du skapa konsekventa kundresor och möta dina kunder i den kanal som passar bäst för deras fråga - oavsett om det är e-post, webb, SMS, röst eller sociala medier. Med ett enda gränssnitt och AI-förbättrade verktyg har dina agenter dessutom allt de behöver för att leverera snabba, personliga svar. 

Viktiga funktioner.

Kontrollcenter
Ge dina chefer en centraliserad plattform som gör det möjligt för dem att konfigurera och hantera all kontaktcenterverksamhet. Från en enda instrumentpanel får de tillgång till den information och de insikter som behövs för att optimera kontaktcentrets prestanda i realtid.
CCaaS
Omnichannel routing
Skapa en konsekvent användarupplevelse i alla kanaler för både agenter och kunder. Låt dina kunder kontakta dig via sina favoritkanaler och se till att de alltid får kontakt med en agent som har rätt kompetens och kunskap för att lösa deras frågor.
Case Management
Agent Workspace
Öka dina agenters produktivitet med en enda instrumentpanel som centraliserar alla kundinteraktioner och verktyg som behövs för att lösa deras frågor mer effektivt. Agent Workspace samlar information från flera källor, inklusive integrationer, vilket gör det möjligt för dem att ge personlig support snabbare. Dessutom är instrumentpanelen anpassningsbar, vilket gör att de kan använda en konfiguration som de själva väljer, enkelt och smidigt
Workforce
Agent Assist
Förändra din kundsupport genom att utrusta dina agenter med AI-drivna insikter i realtid. Agent Assist ger automatiserade rekommendationer om kundkänsla och svar, vilket ger dina agenter möjlighet att leverera empatisk och personlig support, snabbare. Resultatet? Kortare svarstider och ökad kundnöjdhet
Automation
Rapportering
Få användbara insikter med vår kombinerade instrumentpanel och våra anpassningsbara rapporteringsverktyg, som är utformade för att underlätta beslutsfattande och strategiförbättring
partnership
Play video
1 min 30
Image with shapes

Frigör ditt teams potential med Puzzel kundupplevelse-plattformen.

Puzzel Contact Centre är en del av Puzzel CX-plattformen som kombinerar kontaktcenter som tjänst med automatiseringsfunktioner för självbetjäning. Detta hjälper dig att konsolidera alla dina kontaktcentertekniker i en enda plattform, så att du kan fokusera på det som är viktigast - att ge härliga kundupplevelser, oavsett kanal. 

Helt integrerad i ditt arbetsflöde
En plattform som växer med dig.
Dina kunder är i ständig förändring. Vi utvecklar kontinuerligt vår CX-plattform med hjälp av erfarenheterna från hundratals företag som ditt, så att du alltid ligger steget före. Med vår Contact Centre-plattform kan du enkelt lägga till nya funktioner eller utöka din verksamhet i takt med att du växer.

Vanliga frågor och svar.

Ja, jag vill förhöja min kundupplevelse

Puzzel Contact Centre är en del av Puzzel CX-plattformen som kombinerar kontaktcenter som tjänst med automatiseringsfunktioner för självbetjäning. Detta hjälper dig att konsolidera alla dina kontaktcentertekniker i en enda plattform, så att du kan fokusera på det som är viktigast - att ge härliga kundupplevelser, oavsett kanal